Rüşvete yatmış bunlar

GÜNDEM 29.06.2021 - 16:25, Güncelleme: 29.06.2021 - 16:48
 

Rüşvete yatmış bunlar

Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında Serik’te yaşanan ve hükümetin sessiz kaldığı 500 bin lira rüşvet skandalını gündeme aldı. Kılıçdaroğlu, “Bakanların, valinin, belediye başkanının, milletvekillerin önünde rüşvet konuşuluyor. Savcılar nerede?” diye sordu

haberimizvar.net- CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında haberimizvar.net’in Türkiye’ye duyurduğu Serik’te yaşanan 500 bin liralık rüşvet skandalını gündeme aldı. “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle rezalet görülmedi” diyen Kılıçdaroğlu, “Serik’te bakanların önünde, valinin önünde, milletvekillerinin önünde rüşvet tartışması yapıldı.  Serik Belediye Başkanı tahammül edemedi ve yazıklar olsun dedi. Tık yok. Rüşvete yatmış bunlar. Kayıt dışı besleniyorlar. Savcı ne yaptı, savcı bu kişileri çağırdı mı? Tık yok. Artık biliyoruz ki Türkiye’de devlet ile muhatap olacaksınız rüşvetsiz iş yapmanız mümkün değil.  Türkiye Avrupa’nın kara para aklanan en büyük ülkelerinden biri. Uyuşturucu parası, kumar parası, insan ticareti hepsi bizim ülkemizde. Ekonomiyi aşama aşama kayıt dışına çıkardılar. Hukuku da devletten ayırdılar” dedi. İLGİLİ HABERLER:   
Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında Serik’te yaşanan ve hükümetin sessiz kaldığı 500 bin lira rüşvet skandalını gündeme aldı. Kılıçdaroğlu, “Bakanların, valinin, belediye başkanının, milletvekillerin önünde rüşvet konuşuluyor. Savcılar nerede?” diye sordu

haberimizvar.net-  CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü grup toplantısında haberimizvar.net’in Türkiye’ye duyurduğu Serik’te yaşanan 500 bin liralık rüşvet skandalını gündeme aldı. “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde böyle rezalet görülmedi” diyen Kılıçdaroğlu, “Serik’te bakanların önünde, valinin önünde, milletvekillerinin önünde rüşvet tartışması yapıldı.  Serik Belediye Başkanı tahammül edemedi ve yazıklar olsun dedi. Tık yok. Rüşvete yatmış bunlar. Kayıt dışı besleniyorlar. Savcı ne yaptı, savcı bu kişileri çağırdı mı? Tık yok. Artık biliyoruz ki Türkiye’de devlet ile muhatap olacaksınız rüşvetsiz iş yapmanız mümkün değil.  Türkiye Avrupa’nın kara para aklanan en büyük ülkelerinden biri. Uyuşturucu parası, kumar parası, insan ticareti hepsi bizim ülkemizde. Ekonomiyi aşama aşama kayıt dışına çıkardılar. Hukuku da devletten ayırdılar” dedi.



İLGİLİ HABERLER: 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.