Rusya Türkiye'ye yeni uçuş izinleri verdi

TURİZM 21.08.2022 - 12:51, Güncelleme: 21.08.2022 - 12:51
 

Rusya Türkiye'ye yeni uçuş izinleri verdi

Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosaviatsia), yurt dışına yeni uçuş izinleri verdi.

haberimizvar.net- Rosaviatsiya ülkedeki hava yolu şirketlerine yeni uçuş izinleri verdi. Alınan yeni kararlarla Rus taşıyıcılar Türkiye'ye yeni hatlar açabilecek. Buna göre, Utair Tymen'den İstanbul'a haftada 2, Rossiya ise Volgograd'dan Antalya'ya haftada 7 uçuş yapabilecek. Öte yandan, Azimuth Mahaçkale'den Dubai ve Sharjah'a haftada 7'şer sefer yapabilecek. Utair ise Tyumen'den Dubai'ye uçma hakkı elde etti. Rusya'nın milli hava yolu Aeroflot ise Vietnam-Hanoi, Hong Kong, Pekin, Şangay, Beijing-Çin ve Tokyo-Japonya'ya uçabilecek.
Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosaviatsia), yurt dışına yeni uçuş izinleri verdi.

haberimizvar.net- Rosaviatsiya ülkedeki hava yolu şirketlerine yeni uçuş izinleri verdi. Alınan yeni kararlarla Rus taşıyıcılar Türkiye'ye yeni hatlar açabilecek. Buna göre, Utair Tymen'den İstanbul'a haftada 2, Rossiya ise Volgograd'dan Antalya'ya haftada 7 uçuş yapabilecek.

Öte yandan, Azimuth Mahaçkale'den Dubai ve Sharjah'a haftada 7'şer sefer yapabilecek. Utair ise Tyumen'den Dubai'ye uçma hakkı elde etti. Rusya'nın milli hava yolu Aeroflot ise Vietnam-Hanoi, Hong Kong, Pekin, Şangay, Beijing-Çin ve Tokyo-Japonya'ya uçabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.