Rusya'dan Antalya'ya günde 80 uçak iniyor

GÜNDEM 17.08.2022 - 14:35, Güncelleme: 17.08.2022 - 14:35
 

Rusya'dan Antalya'ya günde 80 uçak iniyor

Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol turizm sezonuyla ilgili bilgiler verdi.

haberimizvar.net- Rusya’dan Antalya Havalimanı'na günde 80 uçak indiğini belirten Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, “ Bu operasyonun yüzde 40’ını Türk Hava Yolları gerçekleştiriyor. Rusya ve Ukrayna krizine rağmen kimsenin tahmin edemeyeceği çok güzel rakamlar var. Bugüne kadar 1,3 milyon Rus turist sadece bizim havalimanımız aracılığıyla geldi. Krize rağmen yıl sonunda 2019 yılının yüzde 50 rakamına ulaşacağımızı tahmin ediyorum" dedi. YÜZDE 80'İNE YAKLAŞTIK Krize rağmen 10 Ağustos itibariyle Antalya'ya 7 milyonun üzerinde turist geldiğini belirten Varol, " Heyecanlıyız, krize rağmen ağustosun ilk 10 gününü dikkate aldığımızda 7 milyon turistin bu bölgeye gelmiş olması, 2019’un yüzde 80’ine ulaştığımız bir dönemde bunu bölge olarak büyük başarı olarak görüyorum.” diye konuştu.  
Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol turizm sezonuyla ilgili bilgiler verdi.

haberimizvar.net- Rusya’dan Antalya Havalimanı'na günde 80 uçak indiğini belirten Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, “ Bu operasyonun yüzde 40’ını Türk Hava Yolları gerçekleştiriyor. Rusya ve Ukrayna krizine rağmen kimsenin tahmin edemeyeceği çok güzel rakamlar var. Bugüne kadar 1,3 milyon Rus turist sadece bizim havalimanımız aracılığıyla geldi. Krize rağmen yıl sonunda 2019 yılının yüzde 50 rakamına ulaşacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

YÜZDE 80'İNE YAKLAŞTIK

Krize rağmen 10 Ağustos itibariyle Antalya'ya 7 milyonun üzerinde turist geldiğini belirten Varol, " Heyecanlıyız, krize rağmen ağustosun ilk 10 gününü dikkate aldığımızda 7 milyon turistin bu bölgeye gelmiş olması, 2019’un yüzde 80’ine ulaştığımız bir dönemde bunu bölge olarak büyük başarı olarak görüyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.