Saadet Partisi'nden Anadolu Ajansı'na çağrı!

SİYASET 14.05.2023 - 20:41, Güncelleme: 14.05.2023 - 20:41
 

Saadet Partisi'nden Anadolu Ajansı'na çağrı!

Seçim yasaklarının kalkmasının ardından ANKA ve Anadolu Ajansı (AA) verileri çelişmeye devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Anadolu Ajansı'na çağrıda bulundu. Yazıcı, "Sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum" dedi.

haberimizvar.net- Türkiye'de 60 milyon seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti.  Seçimler için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu.  Oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurtiçinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, bugün saat 17.00'ye kadar oy kullanabildi. YSK Başkanı Ahmet Yener, saat 18.30 itibarıyla seçim yasaklarının kalktığını duyurdu. Bunun üzerine ANKA ve Anadolu Ajansı (AA) sonuçları paylaşılmaya başladı. İki ajansın da sonuçlarının birbiriyle çeliştiği, AA'nın Erdoğan'ı yüzde 59 seviyesinden başlattığı görüldü. AA'nın verilerine ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu düzenledikleri basın toplantısıyla çok sert tepki gösterdi. "SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET ETMEYE DAVET EDİYORUM" Söz konusu verilere yönelik Yavaş ve İmamoğlu'nun tepkisinin ardından bir açıklama da Saadet Partisi'nden geldi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Başta Anadolu Ajansı olmak üzere devletimizin tüm kurumlarını, sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Milyonlarca insanımızın sandık iradesini doğru veri ışığıyla bizlere aktarın. Bu sizin milletimize olan görevidir" ifadelerini kullandı. 
Seçim yasaklarının kalkmasının ardından ANKA ve Anadolu Ajansı (AA) verileri çelişmeye devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Anadolu Ajansı'na çağrıda bulundu. Yazıcı, "Sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum" dedi.

haberimizvar.net- Türkiye'de 60 milyon seçmen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanı Seçimi için sandık başına gitti.  Seçimler için Türkiye genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. 

Oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Yurtiçinde 60 milyon 697 bin 843 seçmen, bugün saat 17.00'ye kadar oy kullanabildi.

YSK Başkanı Ahmet Yener, saat 18.30 itibarıyla seçim yasaklarının kalktığını duyurdu. Bunun üzerine ANKA ve Anadolu Ajansı (AA) sonuçları paylaşılmaya başladı. İki ajansın da sonuçlarının birbiriyle çeliştiği, AA'nın Erdoğan'ı yüzde 59 seviyesinden başlattığı görüldü.

AA'nın verilerine ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu düzenledikleri basın toplantısıyla çok sert tepki gösterdi.

"SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET ETMEYE DAVET EDİYORUM"

Söz konusu verilere yönelik Yavaş ve İmamoğlu'nun tepkisinin ardından bir açıklama da Saadet Partisi'nden geldi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Başta Anadolu Ajansı olmak üzere devletimizin tüm kurumlarını, sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Milyonlarca insanımızın sandık iradesini doğru veri ışığıyla bizlere aktarın. Bu sizin milletimize olan görevidir" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.