Saadetli kadınlardan anlamlı çorba

GÜNDEM 28.02.2023 - 12:32, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:32
 

Saadetli kadınlardan anlamlı çorba

Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları tarafından 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesinde ve depremde hayatını kaybedenlerin ruhları için parti il binası önünde vatandaşa tarhana dağıtımı gerçekleştirildi.

 Saadet Partisi Antalya  İl Kadın Kolları  tarafından 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesinde ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için tarhana çorbası dağıtımı gerçekleştirildi.   Anma etkinliği ile ilgili konuşan Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler,  “Necmettin Erbakan hocamızın yıl dönümü nedeniyle ve aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızın da ruhlarına hitap olunmak üzere vatandaşlarımıza geçmişlerimizin ruhları için tarhana çorbası dağıttık.  Mevla’mız tüm geçmişlerimize rahmet eylesin ve katlanan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle Hakkın rahmetine kavuşan tüm vatandaşlarımıza cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz. Ardında kalanlara sağlık ve sabır diliyoruz. Deprem bölgesinde vefat edenlerin anısına ortak olmak acılarını yüreğimizde hissetmek için ruhlarına tarhana dağıtımı gerçekleştirdik. Rabbim ayrılık vermesin “ dedi.
Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları tarafından 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesinde ve depremde hayatını kaybedenlerin ruhları için parti il binası önünde vatandaşa tarhana dağıtımı gerçekleştirildi.

 Saadet Partisi Antalya  İl Kadın Kolları  tarafından 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesinde ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için tarhana çorbası dağıtımı gerçekleştirildi.  
Anma etkinliği ile ilgili konuşan Saadet Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Güler,  “Necmettin Erbakan hocamızın yıl dönümü nedeniyle ve aynı zamanda depremzede vatandaşlarımızın da ruhlarına hitap olunmak üzere vatandaşlarımıza geçmişlerimizin ruhları için tarhana çorbası dağıttık.  Mevla’mız tüm geçmişlerimize rahmet eylesin ve katlanan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle Hakkın rahmetine kavuşan tüm vatandaşlarımıza cenabı Hak’tan rahmet diliyoruz. Ardında kalanlara sağlık ve sabır diliyoruz. Deprem bölgesinde vefat edenlerin anısına ortak olmak acılarını yüreğimizde hissetmek için ruhlarına tarhana dağıtımı gerçekleştirdik. Rabbim ayrılık vermesin “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.