Saat 02.00 AKP Antalya’nın seçim mesaisi

SİYASET 30.08.2023 - 14:29, Güncelleme: 30.08.2023 - 14:29
 

Saat 02.00 AKP Antalya’nın seçim mesaisi

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda dün gece yarısına kadar ışıklar sönmedi. Toplantı üzerine toplantı yapan AK Parti İl yöneticileri, yerel seçim mesaisine erken başladı.

haberimizvar.net- Tüm partiler yerel seçim startı verdi ama AK Parti Antalya İl yönetimi gece yarılarına kadar mesai yaparak, çalışmalara başladı. İl Başkanı Ali Çetin ve yönetimi öncelikli olarak ilçelerde istifaları kabul ederken, diğer taraftan da boşalan işçe başkanlığı koltuklarının ataması ile ilgili çalışma yapıyor. Dün gece belediye adayı olmak isteyen Kepez, Alanya, Korkuteli, Finike, Aksu, İbradı, Elmalı ve Döşemealtı ilçe başkanlarının istifasını kabul eden yönetim, kamuoyu açıklamaları ile yerine geleceklerin belirlenmesiyle ilgili olarak saat 02.00’ye kadar Antalya İl binasında çalışmalarını sürdürdü. Ak Parti Antalya İl Yönetimi’nin şimdiden gece yarılarına kadar çalışması, yerel seçimlerin ne kadar çetin geçeceğinin göstergesi oldu.
AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda dün gece yarısına kadar ışıklar sönmedi. Toplantı üzerine toplantı yapan AK Parti İl yöneticileri, yerel seçim mesaisine erken başladı.

haberimizvar.net- Tüm partiler yerel seçim startı verdi ama AK Parti Antalya İl yönetimi gece yarılarına kadar mesai yaparak, çalışmalara başladı.

İl Başkanı Ali Çetin ve yönetimi öncelikli olarak ilçelerde istifaları kabul ederken, diğer taraftan da boşalan işçe başkanlığı koltuklarının ataması ile ilgili çalışma yapıyor. Dün gece belediye adayı olmak isteyen Kepez, Alanya, Korkuteli, Finike, Aksu, İbradı, Elmalı ve Döşemealtı ilçe başkanlarının istifasını kabul eden yönetim, kamuoyu açıklamaları ile yerine geleceklerin belirlenmesiyle ilgili olarak saat 02.00’ye kadar Antalya İl binasında çalışmalarını sürdürdü. Ak Parti Antalya İl Yönetimi’nin şimdiden gece yarılarına kadar çalışması, yerel seçimlerin ne kadar çetin geçeceğinin göstergesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.