Saat 04:00'da seçim çalışması

SİYASET 04.03.2024 - 13:06, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:06
 

Saat 04:00'da seçim çalışması

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde günün 24 saati Antalya'yı karış karış dolaşan CHP'liler, sabah saatler 04.00'ı gösterirken Antalya Toptancı Sebze ve Meyve Hali'nde esnafla buluştular.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimler için günün 24 saati Antalya'yı karış karış dolaşan CHP'liler, bugünkü seçim çalışmasına saatler 04.00'ı gösterirken, Antalya Toptancı Sebze ve Meyve Hali'nde start verdiler. Hal'deki esnaf buluşmasında CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz ve Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Adalet Yanık'ın misafiri oldular.
31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde günün 24 saati Antalya'yı karış karış dolaşan CHP'liler, sabah saatler 04.00'ı gösterirken Antalya Toptancı Sebze ve Meyve Hali'nde esnafla buluştular.

haberimizvar.net- 31 Mart yerel seçimler için günün 24 saati Antalya'yı karış karış dolaşan CHP'liler, bugünkü seçim çalışmasına saatler 04.00'ı gösterirken, Antalya Toptancı Sebze ve Meyve Hali'nde start verdiler.

Hal'deki esnaf buluşmasında CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal, Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz ve Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Adalet Yanık'ın misafiri oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.