'Saat 8: atölye vakti' ne imza günü

KÜLTÜR 04.03.2024 - 15:02, Güncelleme: 04.03.2024 - 15:02
 

'Saat 8: atölye vakti' ne imza günü

Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER) bünyesinde Yazar Güven Tunç ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi'nin katılımcılarının öykülerinin yer aldığı 'Saat 8: atölye vakti' isimli kitap için 15 Mart'ta Aydın Kanza Parkı Kültür Salonu'nda imza günü düzenlendi.

haberimizvar.net- Sosyal Hizmetler Uzmanları Derneği (SHUDER) bünyesinde Yazar Güvenç Tunç ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi katılımcılarının öykülerinin yer aldığı 'Saat 8: atölye vakti' kitabı çıktı. Saat 8: atölye vakti kitabı için 15 Mart 2024 Cuma günü saat 17.00'da Aydın Kanza Parkı Kültür Salonu'nda imza günü düzenledi. SHUDER'den yapıla paylaşımda şu görüşlere yer verildi: Öykülerin ortaya çıkması için sosyal hizmet uzmanlarını yüreklendiren Sevgili Güven Tunç ve Belma Oran'a, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Arslan'a, önceki dönem yönetim kurulu üyesi Aygül Kılıç'a ve atölyeye katkı sağlayıp, birbirinden kıymetli öyküler yazan yazarlarımız Selahattin Erpolat, Emine Koç, Adem Akyürek, Çisem Çınar, Suzan Oktay Erol, Sare Macit, Derya Çoban, Şerafettin Sayar, Belma Özoran, Fatma Sandalcı, Şivan Ekici, Sebahat Balcı, Emine İclal Doğan, Hatice Can Engin, Kemal Göçen ve Bekir Demirörs'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER) bünyesinde Yazar Güven Tunç ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi'nin katılımcılarının öykülerinin yer aldığı 'Saat 8: atölye vakti' isimli kitap için 15 Mart'ta Aydın Kanza Parkı Kültür Salonu'nda imza günü düzenlendi.

haberimizvar.net- Sosyal Hizmetler Uzmanları Derneği (SHUDER) bünyesinde Yazar Güvenç Tunç ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi katılımcılarının öykülerinin yer aldığı 'Saat 8: atölye vakti' kitabı çıktı. Saat 8: atölye vakti kitabı için 15 Mart 2024 Cuma günü saat 17.00'da Aydın Kanza Parkı Kültür Salonu'nda imza günü düzenledi. SHUDER'den yapıla paylaşımda şu görüşlere yer verildi:

Öykülerin ortaya çıkması için sosyal hizmet uzmanlarını yüreklendiren Sevgili Güven Tunç ve Belma Oran'a, Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Arslan'a, önceki dönem yönetim kurulu üyesi Aygül Kılıç'a ve atölyeye katkı sağlayıp, birbirinden kıymetli öyküler yazan yazarlarımız Selahattin Erpolat, Emine Koç, Adem Akyürek, Çisem Çınar, Suzan Oktay Erol, Sare Macit, Derya Çoban, Şerafettin Sayar, Belma Özoran, Fatma Sandalcı, Şivan Ekici, Sebahat Balcı, Emine İclal Doğan, Hatice Can Engin, Kemal Göçen ve Bekir Demirörs'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.