Sabah gazetesi ekleri kapanıyor

GÜNDEM 15.01.2021 - 12:16, Güncelleme: 15.01.2021 - 12:16
 

Sabah gazetesi ekleri kapanıyor

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı hükümet yakın Sabah Gazetesi'nde flaş bir gelişme yaşandı.

haberimizvar.net Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı hükümete yakın Sabah gazetesi, ``bölge eklerini`` kapatmaya karar verdi. Alınan bu karara göre Sabah Gazetesi’nin Ankara, İzmir, Adana ve Antalya bölge ekleri 15 Ocak’ta son kez yayınlanacak. SEÇİM SONRASI STAR ve AKŞAM KAPANMIŞTI! Star, Akşam ve Güneş gazeteleriyle 24 TV ile 360 TV'yi bünyesinde bulunduran Türk Medya'da yerel seçimler sonrası kriz patlak vermişti. Krizin ardından birçok isimle yollar ayrılırken Star ve Güneş gazeteleriyle Akşam Life eki kapanmıştı.
Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı hükümet yakın Sabah Gazetesi'nde flaş bir gelişme yaşandı.

haberimizvar.net

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı hükümete yakın Sabah gazetesi, ``bölge eklerini`` kapatmaya karar verdi. Alınan bu karara göre Sabah Gazetesi’nin Ankara, İzmir, Adana ve Antalya bölge ekleri 15 Ocak’ta son kez yayınlanacak.

SEÇİM SONRASI STAR ve AKŞAM KAPANMIŞTI!

Star, Akşam ve Güneş gazeteleriyle 24 TV ile 360 TV'yi bünyesinde bulunduran Türk Medya'da yerel seçimler sonrası kriz patlak vermişti.
Krizin ardından birçok isimle yollar ayrılırken Star ve Güneş gazeteleriyle Akşam Life eki kapanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.