Sabotajcı avına çıkanlar şimdi de kurşun yağdırdı

GÜNDEM 04.08.2021 - 02:30, Güncelleme: 04.08.2021 - 02:30
 

Sabotajcı avına çıkanlar şimdi de kurşun yağdırdı

Antalya’da nakliyecilik yapan vatandaş, bugün malzeme bırakmaya gittiği Serik’in Aşağıoba Köyü çıkışında, sabotajcı avına çıkıp yol kesen birinin silahlı saldırısına uğradı.

HABERİMİZVAR – Antalya’da nakliyecilik yapan Ferhat Kahraman, bugün malzeme bırakmaya gittiği Serik ilçesi Aşağıoba Köyü’nün çıkışında, orman yangınlarına karşı sabotajcı avına çıkıp yol kesen bir köylünün silahlı saldırısına uğradı. Köy çıkışında yaşanan olayı anlatan Kahraman, polisi ve jandarmayı aradığını, durumu anlattığını, ayrıca savcılığa giderek davacı ve şikayetçi olacağını belirtti.   SÜREKLİ MALZEME TAŞIDIĞIM KÖY   Akdeniz Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman’a konuşan Kahraman olayı şöyle anlattı: “Olay bugün yani 3 Ağustos 2021 günü oldu. Aşağıoba Köyü’nde, bölgede yaşayanlara ev inşa eden Kerim isimli bir kişi; bu amaçla Antalya Kepez’deki Varsak Hurdacılar Sitesi’nden malzeme satın alıyordu. Malzeme satın alınan firmanın nakliyecisi de benim. BMC Levent marka kamyoneti kullanıyorum. Daha önce aynı köye son 3 ayda 4-5 kez malzeme taşıdım. Bugün öğlen saatlerinde yeniden yola çıktım. İnşa edilecek bir ev için tüm malzemeleri indirdim, dönüş yolunda ise köyün çıkışında yolu ortalayarak kapatan BMC marka bir araç ve başında bir kişi duruyordu. Bu kişi, ben köye girerken köyden o arabayla çıkıyordu. O anda görmüştüm onu”.   KÖYÜN ÇIKIŞINDA YOL KESİYORLAR   “O sivil vatandaş beni elinde silahla durdurdu. Elini direksiyona attı. Arabam çalışır vaziyette idi. Silah çekip kontak anahtarını almaya çalıştı. Ben hemen gaza bastım. Arabayı tutarak durdurmaya çalıştı. Arabayı geçtikten 15-20 metre sonra arkamdan küfürler ederek ve bağırarak ‘dur’ dedi. Ben çok korktuğum için durmadım, arabayla peşime verdi ve arkamdan şarjörü tamamen boşaltıncaya kadar tabancayla defalarca ateş etti, ağaçlara çarpa çarpa ilerledi, arabamın aynası kırıldı. Ben kaçarken arkamdan bir iki araba ile beraber beni uzun süre kovaladılar. Arabamın her yerinde parmak izleri var”.   BU YAPILAN TAM BİR VANDALLIKTIR   “Şahıs, beyaz renk korkuluksuz BMC kamyonet kullanan, 40-45 yaşlarında, siyah saçlı, 175 boylarında. 85 kg civarında, esmer tenli, kirli sakallı, koyu lacivert tişört, pantolon giyen biri. Yolda 155’i aradım, jandarmaya aktardılar. Astsubay olduğunu beyan eden biri ile görüştüm. Bana o bölgeye Gebiz Jandarma Karakolu’nun baktığını ve oraya şikayetçi olmam gerektiğini söyledi. Ben Gebiz Jandarma’ya gidemem. Davacı ve şikayetçiyim, bu amaçla en yakınımdaki polis merkezine gidip şikayetçi olacağım, ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu yapılan vandallıktır”. 
Antalya’da nakliyecilik yapan vatandaş, bugün malzeme bırakmaya gittiği Serik’in Aşağıoba Köyü çıkışında, sabotajcı avına çıkıp yol kesen birinin silahlı saldırısına uğradı.

HABERİMİZVAR – Antalya’da nakliyecilik yapan Ferhat Kahraman, bugün malzeme bırakmaya gittiği Serik ilçesi Aşağıoba Köyü’nün çıkışında, orman yangınlarına karşı sabotajcı avına çıkıp yol kesen bir köylünün silahlı saldırısına uğradı. Köy çıkışında yaşanan olayı anlatan Kahraman, polisi ve jandarmayı aradığını, durumu anlattığını, ayrıca savcılığa giderek davacı ve şikayetçi olacağını belirtti.

 

SÜREKLİ MALZEME TAŞIDIĞIM KÖY
 

Akdeniz Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman’a konuşan Kahraman olayı şöyle anlattı: “Olay bugün yani 3 Ağustos 2021 günü oldu. Aşağıoba Köyü’nde, bölgede yaşayanlara ev inşa eden Kerim isimli bir kişi; bu amaçla Antalya Kepez’deki Varsak Hurdacılar Sitesi’nden malzeme satın alıyordu. Malzeme satın alınan firmanın nakliyecisi de benim. BMC Levent marka kamyoneti kullanıyorum. Daha önce aynı köye son 3 ayda 4-5 kez malzeme taşıdım. Bugün öğlen saatlerinde yeniden yola çıktım. İnşa edilecek bir ev için tüm malzemeleri indirdim, dönüş yolunda ise köyün çıkışında yolu ortalayarak kapatan BMC marka bir araç ve başında bir kişi duruyordu. Bu kişi, ben köye girerken köyden o arabayla çıkıyordu. O anda görmüştüm onu”.

 

KÖYÜN ÇIKIŞINDA YOL KESİYORLAR

 

“O sivil vatandaş beni elinde silahla durdurdu. Elini direksiyona attı. Arabam çalışır vaziyette idi. Silah çekip kontak anahtarını almaya çalıştı. Ben hemen gaza bastım. Arabayı tutarak durdurmaya çalıştı. Arabayı geçtikten 15-20 metre sonra arkamdan küfürler ederek ve bağırarak ‘dur’ dedi. Ben çok korktuğum için durmadım, arabayla peşime verdi ve arkamdan şarjörü tamamen boşaltıncaya kadar tabancayla defalarca ateş etti, ağaçlara çarpa çarpa ilerledi, arabamın aynası kırıldı. Ben kaçarken arkamdan bir iki araba ile beraber beni uzun süre kovaladılar. Arabamın her yerinde parmak izleri var”.

 

BU YAPILAN TAM BİR VANDALLIKTIR

 

“Şahıs, beyaz renk korkuluksuz BMC kamyonet kullanan, 40-45 yaşlarında, siyah saçlı, 175 boylarında. 85 kg civarında, esmer tenli, kirli sakallı, koyu lacivert tişört, pantolon giyen biri. Yolda 155’i aradım, jandarmaya aktardılar. Astsubay olduğunu beyan eden biri ile görüştüm. Bana o bölgeye Gebiz Jandarma Karakolu’nun baktığını ve oraya şikayetçi olmam gerektiğini söyledi. Ben Gebiz Jandarma’ya gidemem. Davacı ve şikayetçiyim, bu amaçla en yakınımdaki polis merkezine gidip şikayetçi olacağım, ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu yapılan vandallıktır”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.