Sağanak ve fırtına alarmı verilen Antalya'da uçurtma sörfü keyfi

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2024 - 14:06, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:06
 

Sağanak ve fırtına alarmı verilen Antalya'da uçurtma sörfü keyfi

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde şiddetli rüzgârı fırsat bilen uçurtma sörfçüsü sörf keyfi yaptı. Zaman zaman rüzgârın şiddeti ile ayağı denizden kesilen sporcu, heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

haberimizvar.net- Türkiye’nin büyük bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken, Antalya da güne yağış ve rüzgarlı bir havayla uyandı. Her gün binlerce ziyaretçi ağırlayan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise kötü hava koşulları dolayısı ile ıssızlaştı. Fırtına ile birlikte dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde dalgalar oluştu. Bu dalgaları fırsat bilen bir uçurma sörfçüsü, Boğaçayı’nın denizle buluştuğu noktaya geldi. Hava 17, deniz suyu sıcaklığının 19,2 derece ölçülürken, şiddetli rüzgârlı havayı fırsata çeviren sörfçü bu anları keyfe çevirdi. Adrenalini yüksek sörf tutkunu, sörf tahtalarıyla uçurtmasını da yanına alarak kendini denize bıraktı. Şiddetli rüzgârla o anların keyfini çıkaran sörfçü, zaman zaman ayağını denizden keserek yukarı fırladı. Diğer taraftan yarı zaman zaman yarı parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu kentte Konyaaltı Sahili'nin turkuaz renge büründüğü görüldü.  
Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde şiddetli rüzgârı fırsat bilen uçurtma sörfçüsü sörf keyfi yaptı. Zaman zaman rüzgârın şiddeti ile ayağı denizden kesilen sporcu, heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

haberimizvar.net- Türkiye’nin büyük bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken, Antalya da güne yağış ve rüzgarlı bir havayla uyandı. Her gün binlerce ziyaretçi ağırlayan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise kötü hava koşulları dolayısı ile ıssızlaştı. Fırtına ile birlikte dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde dalgalar oluştu. Bu dalgaları fırsat bilen bir uçurma sörfçüsü, Boğaçayı’nın denizle buluştuğu noktaya geldi.

Hava 17, deniz suyu sıcaklığının 19,2 derece ölçülürken, şiddetli rüzgârlı havayı fırsata çeviren sörfçü bu anları keyfe çevirdi. Adrenalini yüksek sörf tutkunu, sörf tahtalarıyla uçurtmasını da yanına alarak kendini denize bıraktı. Şiddetli rüzgârla o anların keyfini çıkaran sörfçü, zaman zaman ayağını denizden keserek yukarı fırladı. Diğer taraftan yarı zaman zaman yarı parçalı bulutlu bir havanın hakim olduğu kentte Konyaaltı Sahili'nin turkuaz renge büründüğü görüldü.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.