Sağlık Bakanı Koca 'beyaz reform' diyerek duyurdu

SAĞLIK 15.08.2022 - 13:29, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:29
 

Sağlık Bakanı Koca 'beyaz reform' diyerek duyurdu

Sağlık Bakanı Koca, 'Beyaz Reform' olarak tanıttığı yeni yönetmelikle sözleşmeli kadroyu yaygınlaştıracaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği'ni 'Beyaz Reform' olarak niteledi.  Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, "Önümüzdeki günlerde, ilçelerimizden başlayarak, sözleşmeli kadro yaygınlaştırılacak. Yeni uygulamada sözleşmeli doktorlar daha yüksek özlük haklarına sahip olacak. Beyaz Reform" ifadelerini kullandı. Koca daha önce de "Hedefimiz, yıl sonuna dek her polikliniğe bir sekreter! Amacımız, doktorun işine daha iyi odaklanması. Şimdiden hayırlı olsun. Beyaz Reform.  Poliklinik hizmeti veren tıp doktorlarının sekreterlik görevine son veriyoruz. Beyaz Reform" paylaşımı yapmıştı. 
Sağlık Bakanı Koca, 'Beyaz Reform' olarak tanıttığı yeni yönetmelikle sözleşmeli kadroyu yaygınlaştıracaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği'ni 'Beyaz Reform' olarak niteledi. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, "Önümüzdeki günlerde, ilçelerimizden başlayarak, sözleşmeli kadro yaygınlaştırılacak. Yeni uygulamada sözleşmeli doktorlar daha yüksek özlük haklarına sahip olacak. Beyaz Reform" ifadelerini kullandı. Koca daha önce de "Hedefimiz, yıl sonuna dek her polikliniğe bir sekreter! Amacımız, doktorun işine daha iyi odaklanması. Şimdiden hayırlı olsun. Beyaz Reform. 

Poliklinik hizmeti veren tıp doktorlarının sekreterlik görevine son veriyoruz. Beyaz Reform" paylaşımı yapmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.