Sağlık Bakanı Koca'ya soru sormasına izin verilmedi

SAĞLIK 27.12.2020 - 14:34, Güncelleme: 27.12.2020 - 14:40
 

Sağlık Bakanı Koca'ya soru sormasına izin verilmedi

Fahrettin Koca'ya, son bilim kurulu toplantısının ardından soru sormasına izin verilmeyen YOL TV muhabiri Özge Uyanık bakanlığın iletişim grubundan çıkarıldı.

haberimizvar.net Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son Bilim Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında Yol TV muhabiri Özge Uyanık’ın Bakan Koca’ya soru sormasına izin verilmemişti. Uyanık bunun üzerine sorusunu sosyal medyadan Bakan Koca’ya yöneltmiş ve “Cumhurbaşkanlığı’nda Irak Başbakanı için canlı müzikli ziyafet verildi. Bu tabloyla ilgili yorumunuz ne?” diye sormuştu. Uyanık, dün akşam saatlerinde açıklama yapılmadan Bakanlığın basın WhatsApp grubundan çıkarıldı. Uyanık, WhatsApp grubunun ekran görüntüsünü paylaşarak, “Sağlık Bakanlığı’nın son toplantısında soru sormama izin verilmemiş, sorumu sosyal medyadan yöneltmiştim. Şimdi de Whatsapp grubundan hiçbir açıklama yapılmadan çıkarıldım. Ne suç işledik de böyle cezalandırıldık Sn @drfahrettinkoca? Yol TV muhabiri olarak suçumuz soru sormak mı?” diye yazdı. Yol TV muhabirinin önce soru sorması engellendi, sonra iletişim grubundan çıkarıldı Sağlık Bakanlığı'nın toplantısında soru sorulmasına izin verilmeyen @Ozgeuyanik_ sorusunu sosyal medyadan yöneltmişti. Uyanık, bu kez hiçbir açıklama yapılmaksızın whatsapp grubundan çıkarıldı. pic.twitter.com/aKl3nPTCHb — Yol TV (@YolTV)
Fahrettin Koca'ya, son bilim kurulu toplantısının ardından soru sormasına izin verilmeyen YOL TV muhabiri Özge Uyanık bakanlığın iletişim grubundan çıkarıldı.

haberimizvar.net

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın son Bilim Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında Yol TV muhabiri Özge Uyanık’ın Bakan Koca’ya soru sormasına izin verilmemişti. Uyanık bunun üzerine sorusunu sosyal medyadan Bakan Koca’ya yöneltmiş ve “Cumhurbaşkanlığı’nda Irak Başbakanı için canlı müzikli ziyafet verildi. Bu tabloyla ilgili yorumunuz ne?” diye sormuştu.

Uyanık, dün akşam saatlerinde açıklama yapılmadan Bakanlığın basın WhatsApp grubundan çıkarıldı. Uyanık, WhatsApp grubunun ekran görüntüsünü paylaşarak, “Sağlık Bakanlığı’nın son toplantısında soru sormama izin verilmemiş, sorumu sosyal medyadan yöneltmiştim. Şimdi de Whatsapp grubundan hiçbir açıklama yapılmadan çıkarıldım. Ne suç işledik de böyle cezalandırıldık Sn @drfahrettinkoca? Yol TV muhabiri olarak suçumuz soru sormak mı?” diye yazdı.

Yol TV muhabirinin önce soru sorması engellendi, sonra iletişim grubundan çıkarıldı

Sağlık Bakanlığı'nın toplantısında soru sorulmasına izin verilmeyen @Ozgeuyanik_ sorusunu sosyal medyadan yöneltmişti. Uyanık, bu kez hiçbir açıklama yapılmaksızın whatsapp grubundan çıkarıldı. pic.twitter.com/aKl3nPTCHb

Yol TV (@YolTV)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.