Sağlıkçılara sebze vatandaşa maske

GÜNDEM 07.04.2020 - 15:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sağlıkçılara sebze vatandaşa maske

İlçe halkı tarafından ‘Goca başkan’ diye tanınan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir sağlık çalışanlarına sebze ikramında bulunurken, vatandaşlara maske dağıttı.

haberimizvar.net-Korona virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında ülkemizi ve tüm dünya saran virüs için CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, hastane çalışanlarına sebze verdi, vatandaşlara maske dağıttı. Serik’te halk arasında ‘Goca başkan’ diye tanınan İlçe Başkanı İbrahim Demir, ‘Ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu zor süreçte özellikle sağlık çalışanlarımıza önemli görev düşmektedir. Bu amaçla bir nebze olsun yanlarında olabilmek için Serik Devlet hastanemizde çalışan arkadaşlarımıza sebze dağıtımı yaptık. Halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Bunun için dışarıya çıkmak zorunda kalan esnaflarımıza ve halkımıza maske dağıttık. Bu süreci hep beraber el ele atlatacağız. Bizlere maskeleri gönderen Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a ve Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen'e teşekkür ederim’ dedi. Demir’in sebze ve maske dağıtımında parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.      
İlçe halkı tarafından ‘Goca başkan’ diye tanınan CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir sağlık çalışanlarına sebze ikramında bulunurken, vatandaşlara maske dağıttı.

haberimizvar.net-Korona virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında ülkemizi ve tüm dünya saran virüs için CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, hastane çalışanlarına sebze verdi, vatandaşlara maske dağıttı. Serik’te halk arasında ‘Goca başkan’ diye tanınan İlçe Başkanı İbrahim Demir, ‘Ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu zor süreçte özellikle sağlık çalışanlarımıza önemli görev düşmektedir. Bu amaçla bir nebze olsun yanlarında olabilmek için Serik Devlet hastanemizde çalışan arkadaşlarımıza sebze dağıtımı yaptık. Halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Bunun için dışarıya çıkmak zorunda kalan esnaflarımıza ve halkımıza maske dağıttık. Bu süreci hep beraber el ele atlatacağız. Bizlere maskeleri gönderen Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a ve Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen'e teşekkür ederim’ dedi.

Demir’in sebze ve maske dağıtımında parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.