Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı'nda bayrak değişimi
Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığı'na atanan Yarbay Mustafa Söylemez göreve başladı.
haberimizvar.net- Ağustos 2026 tarihli atama kararları kapsamında Ankara'ya atanan Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Tolga Coşkun'un yerine Yarbay Mustafa Söylemez atandı.
Daha önce Türkiye'nin en büyük açık deniz arama kurtarma gemilerinden TCSG UMUT (703) korvetinde uzun yıllar gemi komutanlığı görevini yürüten Söylemez, bu süreçte "Mavi Vatan" kapsamında arama-kurtarma, kaçakçılıkla mücadele ile keşif ve karakol faaliyetlerinde görev aldı.
ZAİMOĞLU'NU ZİYARET ETTİLER
Göreve başlamasının ardından Yarbay Mustafa Söylemez ile Ankara'ya atanan Yarbay Tolga Coşkun, Antalya İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, "Ankara iline atanan Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yarbay Sayın Tolga Coşkun'a ve Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı olarak atanan Yarbay Sayın Mustafa Söylemez'e nazik ziyaretleri için teşekkür eder, yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.
ASAYİŞ TOPLANTISINA KATILDILAR
Öte yandan Yarbay Mustafa Söylemez ile Yarbay Tolga Coşkun, Antalya Valisi Hulusi Şahin başkanlığında bugün düzenlenen "İl Asayiş ve Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı"na da katıldı. Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Antalya'da yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmaları ele alındı.
İlginizi Çekebilir












