Şahin, adaylığını açıkladı

SİYASET 16.09.2023 - 11:50, Güncelleme: 16.09.2023 - 12:01
 

Şahin, adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kongre tarihi yaklaşırken, başkanlık koltuğuna talip olan isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı Vural Şahin, CHP Antalya İl Başkanı görevi için aday olacağını duyurdu.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da il başkanının belirleneceği 8 Ekim'deki kongre öncesi, parti içindeki hareketlilik giderek artıyor. Başkanlık koltuğu için birçok ismin adı geçerken, bazı siyasiler şehirde nabız yoklamaya devam ediyor. CENGİZ’E İLK RAKİP ŞAHİN OLDU CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da desteğini alan mevcut CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’in kongredeki ilk rakibi Vural Şahin oldu. Şahin “Kamuoyuna” başlığı ile sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, Cengiz’in tek aday olması durumunda, başkanlık için kendisinin de adaylığını koyacağını belirtti. Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresinde Antalya örgütü tarafından konsorsiyum oluşturularak Tek adaylı seçime girilecek olursa eğer bu göreve talip olduğumu buradan belirtmek isterim. Şayet tarafıma bu görev verilirse en iyi şekilde yapacağıma güvencim tamdır. Gençlerimize ve kadınlarımıza partimizde daha çok yer verip güçlenen bir örgüt yapısı oluşturacağımı belirtmek isterim. Yerelde ve genelde aktif siyaset yapabilen, parti içi uyumu sağlayabilen, iktidar özlemi çeken seçmenlerimize umut olabilen bir İl Başkanlığı yapacağımı belirtmek isterim. Amacım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan Cumhuriyetimizi en iyi şekilde yaşatmak ve kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde görev alarak mücadele etmektir. Şayet Antalya İl Kongresinde çoklu aday ile seçime girilecek olursa aday olmayacağımı ve partimin bir neferi olarak yine aynı azimle çalışacağımı belirtmek isterim. Ülkemizde ve Antalya’mızda yaşanılan sorunları çok iyi bilmekteyim. Halkımızın huzuru ve refahı için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olması gerektiğinin bilincinde olarak önümüzde ki süreçte siyaset arenasında CHP çatısı altında mücadele edeceğimi belirtmek isterim. Önceliğim şahsi menfaatim değil, milletimin menfaatidir. Üniversite yıllarımdan beridir üyesi olduğum partimin faaliyetlerine katılan, mesleğim gereği yerelde ve genelde birçok katkı sağlamaya çalışan, verilen görevlerden kaçmadan en iyi şekilde yapan bir anlayış içerisinde oldum. Tek isteğim Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıdır. Saygılarımla…”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Kongre tarihi yaklaşırken, başkanlık koltuğuna talip olan isimler adaylıklarını açıklamaya başladı. Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi eski Başkanı Vural Şahin, CHP Antalya İl Başkanı görevi için aday olacağını duyurdu.

haberimizvar.net- CHP Antalya’da il başkanının belirleneceği 8 Ekim'deki kongre öncesi, parti içindeki hareketlilik giderek artıyor. Başkanlık koltuğu için birçok ismin adı geçerken, bazı siyasiler şehirde nabız yoklamaya devam ediyor.

CENGİZ’E İLK RAKİP ŞAHİN OLDU

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da desteğini alan mevcut CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’in kongredeki ilk rakibi Vural Şahin oldu.

Şahin “Kamuoyuna” başlığı ile sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, Cengiz’in tek aday olması durumunda, başkanlık için kendisinin de adaylığını koyacağını belirtti.

Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“8 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresinde Antalya örgütü tarafından konsorsiyum oluşturularak Tek adaylı seçime girilecek olursa eğer bu göreve talip olduğumu buradan belirtmek isterim.

Şayet tarafıma bu görev verilirse en iyi şekilde yapacağıma güvencim tamdır. Gençlerimize ve kadınlarımıza partimizde daha çok yer verip güçlenen bir örgüt yapısı oluşturacağımı belirtmek isterim.

Yerelde ve genelde aktif siyaset yapabilen, parti içi uyumu sağlayabilen, iktidar özlemi çeken seçmenlerimize umut olabilen bir İl Başkanlığı yapacağımı belirtmek isterim.

Amacım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası olan Cumhuriyetimizi en iyi şekilde yaşatmak ve kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde görev alarak mücadele etmektir.

Şayet Antalya İl Kongresinde çoklu aday ile seçime girilecek olursa aday olmayacağımı ve partimin bir neferi olarak yine aynı azimle çalışacağımı belirtmek isterim.

Ülkemizde ve Antalya’mızda yaşanılan sorunları çok iyi bilmekteyim. Halkımızın huzuru ve refahı için Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olması gerektiğinin bilincinde olarak önümüzde ki süreçte siyaset arenasında CHP çatısı altında mücadele edeceğimi belirtmek isterim.

Önceliğim şahsi menfaatim değil, milletimin menfaatidir. Üniversite yıllarımdan beridir üyesi olduğum partimin faaliyetlerine katılan, mesleğim gereği yerelde ve genelde birçok katkı sağlamaya çalışan, verilen görevlerden kaçmadan en iyi şekilde yapan bir anlayış içerisinde oldum.

Tek isteğim Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıdır.

Saygılarımla…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.