Şahin, Erdoğan’a seslendi Enç’ten yanıt geldi:TOP ÇEVİRME

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2019 - 19:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şahin, Erdoğan’a seslendi Enç’ten yanıt geldi:TOP ÇEVİRME

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sınıflar artık 20-30 kişilik açıklamasına karşılık ‘biz bu sınıfları bulamıyoruz’ diye paylaşım yapmasının ardından yanıt Ak Parti MKYK Üyesi Enç’ten geldi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir” dedi. Şahin’in tepkisine yanıt AK Parti MKYK Üyesi, eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’ten geldi. ARSA ÜRETİN Şahin’in top çevirdiğini söyleyen Enç, “Kendileri yıllardır partisinin yerel iktidarda bulunduğu bir ilçenin başkanlığını yapıyor. Yerel yönetimlerin görevi arsa üretmektir. Muratpaşa’da bir çok kez talepte bulunduk. Arsa üretin, Milli Eğitim Bakanlığı’na okul yaptırılalım diye… Ancak talep hiçbir zaman değerlendirilmedi. Mesela Kepez’de söz ettiği sorunu yaşamıyoruz. Neden? Yerel yönetim görevini yapıyor. Muratpaşa okul için arsa üretemiyor” dedi. BALBEY’E YAPALIM Balbey Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümü hatırlatan Enç, sözlerini şöyle tamamladı: “ Muratpaşa’da kentsel dönüşüm var: gelsinler Balbey’de arsa üretsinler, okul yapalım. Top çevirmesine gerek yok. Bu işleri çözmek için önce Muratpaşa Belediyesi’nin çalışması gerekir. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in önce bunlardan haberdar olması gerekir.” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sınıflar artık 20-30 kişilik açıklamasına karşılık ‘biz bu sınıfları bulamıyoruz’ diye paylaşım yapmasının ardından yanıt Ak Parti MKYK Üyesi Enç’ten geldi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir” dedi. Şahin’in tepkisine yanıt AK Parti MKYK Üyesi, eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’ten geldi.

ARSA ÜRETİN

Şahin’in top çevirdiğini söyleyen Enç, “Kendileri yıllardır partisinin yerel iktidarda bulunduğu bir ilçenin başkanlığını yapıyor. Yerel yönetimlerin görevi arsa üretmektir. Muratpaşa’da bir çok kez talepte bulunduk. Arsa üretin, Milli Eğitim Bakanlığı’na okul yaptırılalım diye… Ancak talep hiçbir zaman değerlendirilmedi. Mesela Kepez’de söz ettiği sorunu yaşamıyoruz. Neden? Yerel yönetim görevini yapıyor. Muratpaşa okul için arsa üretemiyor” dedi.

BALBEY’E YAPALIM

Balbey Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümü hatırlatan Enç, sözlerini şöyle tamamladı: “ Muratpaşa’da kentsel dönüşüm var: gelsinler Balbey’de arsa üretsinler, okul yapalım. Top çevirmesine gerek yok. Bu işleri çözmek için önce Muratpaşa Belediyesi’nin çalışması gerekir. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in önce bunlardan haberdar olması gerekir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.