Şahin’den Enç’e jet yanıt

SİYASET 19.09.2019 - 20:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şahin’den Enç’e jet yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’e yanıt Ak Parti MKYK Üyesi Enç’ten gelmişti. Şahin de Enç’e jet yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz, belki bulabilir” diye açıklama yapması üzerine AK Parti MKYK Üyesi, eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yerel yönetimlerin okul için arsa üretmesi gerektiğini, Muratpaşa’dan bir çok kez talep edilmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığı’na okul arsası gösteremediğini belirterek, Top çevirme” yorumunu yapmıştı. ÇOK OKUL ARSASI VAR Her iki açıklamanın da www.haberimizvar.net haber sitemizde yayınlanmasının ardından bu kez de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den Enç’e jet yanıt geldi. Şahin, “Muratpaşa ilçemizde o kadar çok okul arsası var ki, gelsinler hemen yarın okul yapsınlar. Kim demiş okul arsası yok diye… “ dedi. HABER MERKEZİ   Haberle ilgili lingler: http://haberimizvar.net/haber-sahin-den-erdogan-a-cagri-biz-bulamadik-gelin-siz-bulun-6215.html http://haberimizvar.net/haber-sahin-erdogan-a-seslendi-enc-ten-yanit-geldi-top-cevirme-6238.html  
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin’e yanıt Ak Parti MKYK Üyesi Enç’ten gelmişti. Şahin de Enç’e jet yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz, belki bulabilir” diye açıklama yapması üzerine AK Parti MKYK Üyesi, eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, yerel yönetimlerin okul için arsa üretmesi gerektiğini, Muratpaşa’dan bir çok kez talep edilmesine rağmen Milli Eğitim Bakanlığı’na okul arsası gösteremediğini belirterek, Top çevirme” yorumunu yapmıştı.

ÇOK OKUL ARSASI VAR

Her iki açıklamanın da www.haberimizvar.net haber sitemizde yayınlanmasının ardından bu kez de CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’den Enç’e jet yanıt geldi. Şahin, “Muratpaşa ilçemizde o kadar çok okul arsası var ki, gelsinler hemen yarın okul yapsınlar. Kim demiş okul arsası yok diye… “ dedi. HABER MERKEZİ

 

Haberle ilgili lingler: http://haberimizvar.net/haber-sahin-den-erdogan-a-cagri-biz-bulamadik-gelin-siz-bulun-6215.html

http://haberimizvar.net/haber-sahin-erdogan-a-seslendi-enc-ten-yanit-geldi-top-cevirme-6238.html

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.