Şahin’den Erdoğan’a çağrı ‘Biz bulamadık, gelin siz bulun!’

SİYASET 19.09.2019 - 13:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şahin’den Erdoğan’a çağrı ‘Biz bulamadık, gelin siz bulun!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımızdır” diyerek açıklamasına başlayan Başkan Şahin, yeni eğitim- öğretim yılının özellikle Muratpaşa İlçesi’nde sancılarla başladığını ifade etti. EĞİTİM KALİTESİ DÜŞÜYOR Kırtasiye, servis ve diğer okul masraflarına yapılan zamlar yüzünden velilerin belinin büküldüğünü belirten Şahin, “Eğitimin kalitesi de her geçen gün düşüyor. Bizler yaşadığımızı biliyor, yaşadığımızı görüyoruz. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise geçtiğimiz günlerde Trabzon’da, kendi iktidarlarında yapılan düzenlemeler sonrasında sınıflardaki öğrenci sayısının ortalama 20-30 kişi arasında olduğunu söylemiş. Eskidense ortalama 70-80 kişilik sınıflarda çocukların eğitim gördüğünü belirtmiş” dedi. ‘MURATPAŞA’YA GELSİN’ Erdoğan’ın sınıflarda 20-30 öğrencinin eğitim gördüğünü söylemesine istinaden, Şahin, “Sayın Erdoğan’ı, turizmin gözbebeği, Antalya’nın kalbi, Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden birisi olan Muratpaşamıza davet ediyoruz” diye konuştu. Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların (İmam Hatip okulları hariç) hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin engin görüşü ve devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir ve halkımıza bu müjdeyi verebiliriz” şeklinde tepkisini sürdürerek, Erdoğan’a çağrıda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, artık sınıflarda öğrencilerin 20-30 kişi eğitim gördüğünü söylemesine tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir” dedi

haberimizvar.net Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrımızdır” diyerek açıklamasına başlayan Başkan Şahin, yeni eğitim- öğretim yılının özellikle Muratpaşa İlçesi’nde sancılarla başladığını ifade etti.

EĞİTİM KALİTESİ DÜŞÜYOR

Kırtasiye, servis ve diğer okul masraflarına yapılan zamlar yüzünden velilerin belinin büküldüğünü belirten Şahin, “Eğitimin kalitesi de her geçen gün düşüyor. Bizler yaşadığımızı biliyor, yaşadığımızı görüyoruz. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise geçtiğimiz günlerde Trabzon’da, kendi iktidarlarında yapılan düzenlemeler sonrasında sınıflardaki öğrenci sayısının ortalama 20-30 kişi arasında olduğunu söylemiş. Eskidense ortalama 70-80 kişilik sınıflarda çocukların eğitim gördüğünü belirtmiş” dedi.

‘MURATPAŞA’YA GELSİN’

Erdoğan’ın sınıflarda 20-30 öğrencinin eğitim gördüğünü söylemesine istinaden, Şahin, “Sayın Erdoğan’ı, turizmin gözbebeği, Antalya’nın kalbi, Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden birisi olan Muratpaşamıza davet ediyoruz” diye konuştu. Şahin, “Muratpaşamız’da 20-30 kişilik sınıfların (İmam Hatip okulları hariç) hangi devlet okullarında olduğunu bizler bir türlü bulamıyoruz. Kendisinin engin görüşü ve devletin her türlü imkânını kullanarak, bu sınıfların hangi okullarda olduğunu belki bulabilir ve halkımıza bu müjdeyi verebiliriz” şeklinde tepkisini sürdürerek, Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.