Şahinler Çetesi çökertildi

ASAYİŞ 02.01.2024 - 10:40, Güncelleme: 02.01.2024 - 10:40
 

Şahinler Çetesi çökertildi

Antalya merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kafes-27' operasyonunda 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiği bildiriliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin yakalandığı belirtildi.

haberimizvar.net- Antalya merkezli olarak 3 ilde düzenlenen 'Kafes-27' operasyonunda 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiği, aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çetenin özellikle Antalya'nın Kaş ilçesinde eğlence mekanlarında müşterileri tehdit ettiği, kalabalık gruplar halinde baskı kurduklarını bildirdi. Yerlikaya, "Operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüpheli gözaltına alındı" dedi. Çökertilen Şahinler Çetesi mensuplarının Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki işletme sahiplerine kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarıyla işletmeleri ele geçirdikleri ileri sürülüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şüphelilerin eğlence mekanlarındaki müşterileri tehdit ettikleri, mekanlarda kalabalık şekilde gövde gösterisi yaparak, mekanlar üzerinde hakimiyet kurdukları, Kaş'taki işletmelerden bedelsiz faydalandıkları, para isteyen işyeri çalışanlarını darp ettikleri, kalabalık gruplar halinde gezerek halk üzerinde baskı kurduklarının tespit edildiği vurgulandı.
Antalya merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kafes-27' operasyonunda 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiği bildiriliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin yakalandığı belirtildi.

haberimizvar.net- Antalya merkezli olarak 3 ilde düzenlenen 'Kafes-27' operasyonunda 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiği, aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildiriliyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çetenin özellikle Antalya'nın Kaş ilçesinde eğlence mekanlarında müşterileri tehdit ettiği, kalabalık gruplar halinde baskı kurduklarını bildirdi. Yerlikaya, "Operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüpheli gözaltına alındı" dedi.

Çökertilen Şahinler Çetesi mensuplarının Antalya'nın Kaş İlçesi'ndeki işletme sahiplerine kasten yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlarıyla işletmeleri ele geçirdikleri ileri sürülüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, şüphelilerin eğlence mekanlarındaki müşterileri tehdit ettikleri, mekanlarda kalabalık şekilde gövde gösterisi yaparak, mekanlar üzerinde hakimiyet kurdukları, Kaş'taki işletmelerden bedelsiz faydalandıkları, para isteyen işyeri çalışanlarını darp ettikleri, kalabalık gruplar halinde gezerek halk üzerinde baskı kurduklarının tespit edildiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.