Sahte forklift dolandırıcıları yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2023 - 17:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 17:28
 

Sahte forklift dolandırıcıları yakalandı

Antalya ve Mersin'de sahte forklift ilanları üzerinden 4 kişiyi 1 milyon 100 bin lira dolandıran 8 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 4 kişi internet üzerinden sahte forklift ilanları ile toplam 1 milyon 100 bin lira dolandırıldıkları iddiasıyla başvuru yaptı. Yapılan teknik takip ve fiziki çalışmalarda 8 şüphelinin Antalya'da 1 şahsın ise Mersin ilinde olduğu belirlendi. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Antalya merkezli iki ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerimin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; 2 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet tablet, 9 adet telefon, 6 adet sim kart, 1 adet SSD sabit disk, 1 adet ruhsatsız silah, silaha ait şarjör ve fişekler, bir miktar uyuşturucu madde ile Türk Lirası, döviz ve ziynet eşyası ele geçirildi.
Antalya ve Mersin'de sahte forklift ilanları üzerinden 4 kişiyi 1 milyon 100 bin lira dolandıran 8 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 4 kişi internet üzerinden sahte forklift ilanları ile toplam 1 milyon 100 bin lira dolandırıldıkları iddiasıyla başvuru yaptı. Yapılan teknik takip ve fiziki çalışmalarda 8 şüphelinin Antalya'da 1 şahsın ise Mersin ilinde olduğu belirlendi. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik Antalya merkezli iki ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerimin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda; 2 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet tablet, 9 adet telefon, 6 adet sim kart, 1 adet SSD sabit disk, 1 adet ruhsatsız silah, silaha ait şarjör ve fişekler, bir miktar uyuşturucu madde ile Türk Lirası, döviz ve ziynet eşyası ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.