Sahte gazeteci çakarlı araçla yakalandı

EKONOMİ 30.01.2024 - 17:57, Güncelleme: 30.01.2024 - 17:57
 

Sahte gazeteci çakarlı araçla yakalandı

Antalya'da 15 farklı dosyadan 18 yıl 7 ay hapis cezası bulunan E.K. çakarlı araç kullanırken yakalandı. Suç makinesinin üzerinde ve araçta yapılan aramada adına düzenlenmiş 3 sahte basın kartı ve telsiz ele geçirildi..

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Eski Lara Caddesi üzerinde yaptıkları uygulamada çakarlı araç kullanan E.K. isimli şahısın durdurulduğu, kimlik kontrolü esnasında kendi adına üst düzey yönetici kimliği olarak düzenlenmiş kimliği ibraz ettiği bildiriliyor. E.K. hakkında yapılan detaylı incelemede kimlik tespiti yapıldığı ve 15 ayrı dosyadan 18 yıl 7 ay hapis cezası ve 445 bin lira kesilmiş para cezası kesildiği ortaya çıktığı, ayrıca üzerinde ve araçta yapılan aramada kendi adına düzenlenmiş 3 sahte basın kartı ve telsiz bulunduğu belirtiliyor. Şüpheli E.K. hakkında 'Kamu Kurumuna Ait Sahte Kimlik, Yalan Beyanda  Bulunma, Sahte Basın Kartı, Çakarlı Araç kullanma' suçlarından adli tahkikat başlatıldığı, aracın otoparka çekilerek trafik idari para cezası uygulandığı bildiriliyor.
Antalya'da 15 farklı dosyadan 18 yıl 7 ay hapis cezası bulunan E.K. çakarlı araç kullanırken yakalandı. Suç makinesinin üzerinde ve araçta yapılan aramada adına düzenlenmiş 3 sahte basın kartı ve telsiz ele geçirildi..

haberimizvar.net- Antalya'da Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Eski Lara Caddesi üzerinde yaptıkları uygulamada çakarlı araç kullanan E.K. isimli şahısın durdurulduğu, kimlik kontrolü esnasında kendi adına üst düzey yönetici kimliği olarak düzenlenmiş kimliği ibraz ettiği bildiriliyor.

E.K. hakkında yapılan detaylı incelemede kimlik tespiti yapıldığı ve 15 ayrı dosyadan 18 yıl 7 ay hapis cezası ve 445 bin lira kesilmiş para cezası kesildiği ortaya çıktığı, ayrıca üzerinde ve araçta yapılan aramada kendi adına düzenlenmiş 3 sahte basın kartı ve telsiz bulunduğu belirtiliyor.

Şüpheli E.K. hakkında 'Kamu Kurumuna Ait Sahte Kimlik, Yalan Beyanda  Bulunma, Sahte Basın Kartı, Çakarlı Araç kullanma' suçlarından adli tahkikat başlatıldığı, aracın otoparka çekilerek trafik idari para cezası uygulandığı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.