Sahte parayla yakalandılar

ASAYİŞ 10.12.2019 - 17:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sahte parayla yakalandılar

Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyon sonucunda bir miktar sahte parayla yakalanan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

haberimizvar.net-Antalya'nın Serik ilçesinde parada sahtecilik olayına karışan 2 kişinin otomobille Manavgat'a geldiği bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından D400 karayolunda önlem alındı. Polisi fark eden şüpheliler 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında şüphelilerin otomobilden dışarı bir miktar parayı attığı belirlendi. Kovalamaca sonunda durdurulan otomobilde bulunan D.G. ve E.İ. polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan arama ve yola savrulan paralar toplanması sonucu 6'sı 100, 18'i de 50 lira olmak üzere toplam 1500 lira değerinde sahte para ele geçirildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.  
Antalya'nın Manavgat ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyon sonucunda bir miktar sahte parayla yakalanan 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

haberimizvar.net-Antalya'nın Serik ilçesinde parada sahtecilik olayına karışan 2 kişinin otomobille Manavgat'a geldiği bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri tarafından D400 karayolunda önlem alındı. Polisi fark eden şüpheliler 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında şüphelilerin otomobilden dışarı bir miktar parayı attığı belirlendi. Kovalamaca sonunda durdurulan otomobilde bulunan D.G. ve E.İ. polis tarafından gözaltına alındı. Otomobilde yapılan arama ve yola savrulan paralar toplanması sonucu 6'sı 100, 18'i de 50 lira olmak üzere toplam 1500 lira değerinde sahte para ele geçirildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri sulh ceza hakimliği tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.