Sahte zeytinyağı operasyonu 4 gözaltı

ASAYİŞ 08.12.2023 - 11:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 12:08
 

Sahte zeytinyağı operasyonu 4 gözaltı

Kepez'in Avni Tolunay ve Gündoğdu mahallerinde sahte zeytinyağı üretimi ve satışının yapıldığı 2 işyerine yapılan operasyonda bin 700 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, bir ihbarı değerlendirerek, sahte zeytinyağı üretilip, satıldığı belirlenen Kepez'in Avni Tolunay ve Gündoğdu mahallerinde 2 işyerine operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 2 işyerinde bin 700 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi, sahte zeytinyağı üretip, bilindik bir marka adına satış yaptıklaı anlaşılan 4 şüpheli gözaltına alındı. 4 şüpheli hakkında 6769 sayılı Sinai Mülkiyet Kanunu kapsamında adli tahkikatın başlatıldığı, operasyonda ele geçirilen bin 700 litre sahte zeytinyağından alınan numenin halk sağlığı açısından incelenmesi için Kepez İlçe Tarım Müdürlüğü'ne gönderildiği bildiriliyor. Yetkililer, gıda deposu olarak kullanılan işyerlerine 'Hijyen eksikliği ve yetersizliği' nedeniyle 18 bin lira idari yaptırım kararı uygulandığını ve ruhsatsız faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle de işlem başlatıldığını açıkladılar.
Kepez'in Avni Tolunay ve Gündoğdu mahallerinde sahte zeytinyağı üretimi ve satışının yapıldığı 2 işyerine yapılan operasyonda bin 700 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

haberimizvar.net-  Antalya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda, bir ihbarı değerlendirerek, sahte zeytinyağı üretilip, satıldığı belirlenen Kepez'in Avni Tolunay ve Gündoğdu mahallerinde 2 işyerine operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda 2 işyerinde bin 700 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi, sahte zeytinyağı üretip, bilindik bir marka adına satış yaptıklaı anlaşılan 4 şüpheli gözaltına alındı. 4 şüpheli hakkında 6769 sayılı Sinai Mülkiyet Kanunu kapsamında adli tahkikatın başlatıldığı, operasyonda ele geçirilen bin 700 litre sahte zeytinyağından alınan numenin halk sağlığı açısından incelenmesi için Kepez İlçe Tarım Müdürlüğü'ne gönderildiği bildiriliyor.

Yetkililer, gıda deposu olarak kullanılan işyerlerine 'Hijyen eksikliği ve yetersizliği' nedeniyle 18 bin lira idari yaptırım kararı uygulandığını ve ruhsatsız faaliyet gösterdikleri gerekçesiyle de işlem başlatıldığını açıkladılar.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.