Salça kutularından uyuşturucu çıktı !

ASAYİŞ 09.09.2020 - 13:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Salça kutularından uyuşturucu çıktı !

Antalya'da, kamyonda yapılan aramada, salça kutusu ve pantolon içine gizlenen 6 kilo 520 gram metamfetamin maddesi bulundu. Araçla bağlantılı olarak evde yapılan operasyonda ise 5 kilo 5 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin, 50 binin üzerinde kişiye ulaşabileceği kaydedildi.

haberimizvar.net- Mersin'den Antalya'ya pazartesi günü kamyonla uyuşturucu madde getirileceği yönünde ihbar alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon düzenledi. Antalya girişinde durdurulan kamyonda, narkotik köpeği ‘Karya’ ile yapılan aramada; aracın ön kısmında pantolon içine gizlenen, kasasında ise salça kutularının içindeki 6 kilo 520 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kamyon sürücüsü N.G. gözaltına alındı. 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Antalya'ya getirilen uyuşturucularla bağlantılı olduğu tespit edilen B.İ., E.S. ve M.A. aynı gün Kepez Devlet Hastanesi yakınlarında yakalandı. Şüphelilerden B.İ.'nin, Kepez ilçesi Şelale Mahallesi’ndeki evine düzenlenen operasyonda, narkotik köpeği ‘Toni' ile yapılan çalışmada, yatağın altına gizlenen paketli 5 kilo 5 gram eroin, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. 50 binin üzerinde kişiye ulaşabileceği tahmin edilen uyuşturucuları kente sokmak isteyen B.İ., E.S., M.A. ve N.G. emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Bu şüphelilerle birlikte Yeşildere Mahallesi’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 kişi de adliyeye gönderildi.  
Antalya'da, kamyonda yapılan aramada, salça kutusu ve pantolon içine gizlenen 6 kilo 520 gram metamfetamin maddesi bulundu. Araçla bağlantılı olarak evde yapılan operasyonda ise 5 kilo 5 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin, 50 binin üzerinde kişiye ulaşabileceği kaydedildi.

haberimizvar.net- Mersin'den Antalya'ya pazartesi günü kamyonla uyuşturucu madde getirileceği yönünde ihbar alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon düzenledi. Antalya girişinde durdurulan kamyonda, narkotik köpeği ‘Karya’ ile yapılan aramada; aracın ön kısmında pantolon içine gizlenen, kasasında ise salça kutularının içindeki 6 kilo 520 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kamyon sürücüsü N.G. gözaltına alındı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Antalya'ya getirilen uyuşturucularla bağlantılı olduğu tespit edilen B.İ., E.S. ve M.A. aynı gün Kepez Devlet Hastanesi yakınlarında yakalandı. Şüphelilerden B.İ.'nin, Kepez ilçesi Şelale Mahallesi’ndeki evine düzenlenen operasyonda, narkotik köpeği ‘Toni' ile yapılan çalışmada, yatağın altına gizlenen paketli 5 kilo 5 gram eroin, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. 50 binin üzerinde kişiye ulaşabileceği tahmin edilen uyuşturucuları kente sokmak isteyen B.İ., E.S., M.A. ve N.G. emniyetteki işlemlerinin ardından 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Bu şüphelilerle birlikte Yeşildere Mahallesi’nde yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 kişi de adliyeye gönderildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.