Salda Gölü için haydi çalıştaya

GÜNDEM 23.10.2019 - 15:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Salda Gölü için haydi çalıştaya

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılamak istenen Salda Gölü için, Salda Gölüme Dokunma Platformu cumartesi günü çalıştay düzenleyecek

haberimizvar.net Salda Gölüme Dokunma Platformu tarafından, 26 Ekim Cumartesi günü Salda gölü Çalıştayı ve Forumu yapılacak. Burdur, Yeşilova Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 10.00 başlayacak çalıştaya Orman Yüksek Mühendisi Prof. Doğan Katrancı, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Baki Remzi Suiçmez, Dava Avukatı Mustafa Şahin ve Mimar Birsen Tanyeri katılacak. ‘SALDA’YA SAHİP ÇIKIN’ Platform’dan yapılan açıklamada, Salda Gölü’nün sahip olduğu özellikleriyle korunması gereken önemli bir doğa alanı olduğu belirtildi. Salda Gölü ve çevresinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planları ve Millet Bahçesi projesi hazırlandığı belirtilen açıklamada, “Millet Bahçesi Projesi 31 Temmuz 2019’da TOKİ tarafından ihale edildi. 28 Temmuz’da Yeşilovalılar tarafından dava açıldı. Planlar ve projeler ne ifade ediyor? İhale sonuçlandı mı? ÖÇK bölgesi nedir? Salda Gölü ve çevresindeki köylerde yaşayanlar plan ve projeleri gördü mü?” sorularına yapılacak çalıştayda cevap aranacağı dile getirilerek herkes Salda Gölü’ne sahip çıkmaya davet edildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Millet Bahçesi yapılamak istenen Salda Gölü için, Salda Gölüme Dokunma Platformu cumartesi günü çalıştay düzenleyecek

haberimizvar.net Salda Gölüme Dokunma Platformu tarafından, 26 Ekim Cumartesi günü Salda gölü Çalıştayı ve Forumu yapılacak. Burdur, Yeşilova Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 10.00 başlayacak çalıştaya Orman Yüksek Mühendisi Prof. Doğan Katrancı, TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ziraat Mühendisi Baki Remzi Suiçmez, Dava Avukatı Mustafa Şahin ve Mimar Birsen Tanyeri katılacak.

‘SALDA’YA SAHİP ÇIKIN’

Platform’dan yapılan açıklamada, Salda Gölü’nün sahip olduğu özellikleriyle korunması gereken önemli bir doğa alanı olduğu belirtildi. Salda Gölü ve çevresinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planları ve Millet Bahçesi projesi hazırlandığı belirtilen açıklamada, “Millet Bahçesi Projesi 31 Temmuz 2019’da TOKİ tarafından ihale edildi. 28 Temmuz’da Yeşilovalılar tarafından dava açıldı. Planlar ve projeler ne ifade ediyor? İhale sonuçlandı mı? ÖÇK bölgesi nedir? Salda Gölü ve çevresindeki köylerde yaşayanlar plan ve projeleri gördü mü?” sorularına yapılacak çalıştayda cevap aranacağı dile getirilerek herkes Salda Gölü’ne sahip çıkmaya davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.