Saldırgan gözaltında

GÜNDEM 14.06.2020 - 16:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Saldırgan gözaltında

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında cinsel tehditlerde bulunan V.M. Sakarya'da gözaltına alındı

haberimizvar.net- HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında sosyal medyada yapılan cinsiyetçi hakaret içerikli paylaşım yapan kişi Sakarya'da gözaltına alındı. DHA'nın haberine göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada, söz konusu paylaşımı yapan şüphelinin kimliğinin belirlendiği ve hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Gözaltına alınan kişinin adı ve soyadının ilk harflerinin 'V.M' olduğu ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Bu arada, sözkonusu saldırganın sosyal medya hesabının da askıya alındığı öğrenildi. Demirtaş’ın hedef gösterilmesine “#BaşakDemirtaşSeninleyiz” etiketi açılarak tepki gösterildi.    Demirtaş'a yönelik saldırıya verilen tepkilerin bazıları şöyle: Ahmet Ümit@baskomsernevzat     Bunun adı siyaset değil, bunun adı sapıklık, bunun adı ahlaksızlık, bunun adı saldırganlık, bunun adı açık kadın düşmanlığı. Bunun adı ülkede kepazeliğin ulaştığı son nokta. Bu alçak mutlaka yargılanmalıdır. #BaşakDemirtaşSeninleyiz         Av.Bedia Özgökçe Ertan   ✔@bediaozgokce     Gücünü, söylemini , eylemini iktidardan aldığını belirtmekten çekinmeyen bu ahlak yoksunu zihniyetinizle , hiçbir ölçüsü olmayan çöpleşen zavallılığınızla birlikte olmanız gereken yere gitmeye çok yakınsınız!.#BasakDemirtasSeninleyiz       FERHAT TUNÇ   ✔@ferhatttunc     Başak Demirtaş'a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan alçağın bulunup yargılanmasını bekleyeceğiz. Başak hanımla ilgili yapılan paylaşımı burada göstermek yerine, İsmi ve cisimi sosyal medyada dolaşan bu iğrenç yaratığın teşhir edilmesi en doğrusudur. #BaşakDemirtaşSeninleyiz       #GülistanDokuNerede?@meltemservi_     Vedat Muti denilen yeşil toplu kadın düşmanı ve ırkçı derhal tutuklanmalıdır.#BaşakDemirtaşSeninleyiz       Canan Kaftancıoğlu   ✔@Canan_Kaftanci     Kadın dayanışması adına özellikle AKP’li kadınları Başak Demirtaş’a destek vermeye, savcıları ve hakimleri de görevlerini yapmaya davet ediyorum.. Troll diyoruz ciddiye almıyoruz diyoruz ama bu kadar da bayağılaşmasanız keşke:(        
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında cinsel tehditlerde bulunan V.M. Sakarya'da gözaltına alındı

haberimizvar.net- HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş hakkında sosyal medyada yapılan cinsiyetçi hakaret içerikli paylaşım yapan kişi Sakarya'da gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan açıklamada, söz konusu paylaşımı yapan şüphelinin kimliğinin belirlendiği ve hakkında gözaltı kararı verildiği belirtildi. Gözaltına alınan kişinin adı ve soyadının ilk harflerinin 'V.M' olduğu ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Bu arada, sözkonusu saldırganın sosyal medya hesabının da askıya alındığı öğrenildi. Demirtaş’ın hedef gösterilmesine “#BaşakDemirtaşSeninleyiz” etiketi açılarak tepki gösterildi. 
 

Demirtaş'a yönelik saldırıya verilen tepkilerin bazıları şöyle:

 

Bunun adı siyaset değil, bunun adı sapıklık, bunun adı ahlaksızlık, bunun adı saldırganlık, bunun adı açık kadın düşmanlığı. Bunun adı ülkede kepazeliğin ulaştığı son nokta. Bu alçak mutlaka yargılanmalıdır.

 
 
 

Gücünü, söylemini , eylemini iktidardan aldığını belirtmekten çekinmeyen bu ahlak yoksunu zihniyetinizle , hiçbir ölçüsü olmayan çöpleşen zavallılığınızla birlikte olmanız gereken yere gitmeye çok yakınsınız!.

 
 

Başak Demirtaş'a yönelik iğrenç paylaşımda bulunan alçağın bulunup yargılanmasını bekleyeceğiz. Başak hanımla ilgili yapılan paylaşımı burada göstermek yerine, İsmi ve cisimi sosyal medyada dolaşan bu iğrenç yaratığın teşhir edilmesi en doğrusudur.

View image on Twitter
 
 

Vedat Muti denilen yeşil toplu kadın düşmanı ve ırkçı derhal tutuklanmalıdır.

View image on Twitter
 
 

Kadın dayanışması adına özellikle AKP’li kadınları Başak Demirtaş’a destek vermeye, savcıları ve hakimleri de görevlerini yapmaya davet ediyorum..
Troll diyoruz ciddiye almıyoruz diyoruz ama bu kadar da bayağılaşmasanız keşke:(

View image on Twitter
 

 

basak-demirtas-a-yonelik-cinsiyetci-saldirilara-sosyal-medyadan-tepki-743951-1.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.