Salih Gergerlioğlu serbest bırakıldı

EKONOMİ 06.07.2021 - 10:24, Güncelleme: 06.07.2021 - 10:24
 

Salih Gergerlioğlu serbest bırakıldı

Ömer Faruk Gergerlioğlu için Sincan Cezaevi önünde tutulmak istenen ‘adalet nöbeti’ esnasında gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı. Oğlu Salih Gergerlioğlu’nun vücudunda, kollarında, sırtında, boynunda darp izleri ve ezikler olduğu dile getirildi.

haberimizvar.net- Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP), Anayasa Mahkemesi’nin hakkında hak ihlali kararı verdiği, ancak tahliye edilmeyen Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu için hükümlü olarak bulunduğu Sincan Cezaevi önünde yapmak istediği ‘adalet nöbeti’nde gözaltına alınan, içlerinde oğlu Salih Gergerlioğlu’nun da bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı. Salih Gergerlioğlu’nun avukatı Gizay Dulkadir, vücudunda, kollarında, sırtında, boynunda darp izleri ve ezikler olduğunu söyledi. SIRTINDA ÜÇ PARMAK İZİ VAR Salih Gergerlioğlu’nun serbest bırakıldığını duyuran Avukat Dulkadir, sosyal medya hesabından, “Bitti çok şükür! Sabahtan beri yaşatılan hukuksuzluğun, eziyetin hiçbir makul açıklaması yok Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun bu geceyi de cezaevinde geçirecek olmasının bir açıklaması olmadığı gibi” diye yazdı. Medya Koridoru’ndan gazeteci Canan Kaya’nın internet üzerinden yaptığı canlı yayına da katılan Avukat Dulkadir, “Salih’in sırtında üç parmak izi var. Melek Çetinkaya’ya yakın mesafeden biber gazı sıkıldı” diye bilgi verdi.
Ömer Faruk Gergerlioğlu için Sincan Cezaevi önünde tutulmak istenen ‘adalet nöbeti’ esnasında gözaltına alınan 6 kişi serbest bırakıldı. Oğlu Salih Gergerlioğlu’nun vücudunda, kollarında, sırtında, boynunda darp izleri ve ezikler olduğu dile getirildi.

haberimizvar.net- Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP), Anayasa Mahkemesi’nin hakkında hak ihlali kararı verdiği, ancak tahliye edilmeyen Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu için hükümlü olarak bulunduğu Sincan Cezaevi önünde yapmak istediği ‘ adalet nöbeti’nde gözaltına alınan, içlerinde oğlu Salih Gergerlioğlu’nun da bulunduğu 6 kişi serbest bırakıldı. Salih Gergerlioğlu’nun avukatı Gizay Dulkadir, vücudunda, kollarında, sırtında, boynunda darp izleri ve ezikler olduğunu söyledi.

SIRTINDA ÜÇ PARMAK İZİ VAR

Salih Gergerlioğlu’nun serbest bırakıldığını duyuran Avukat Dulkadir, sosyal medya hesabından, “Bitti çok şükür! Sabahtan beri yaşatılan hukuksuzluğun, eziyetin hiçbir makul açıklaması yok Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun bu geceyi de cezaevinde geçirecek olmasının bir açıklaması olmadığı gibi” diye yazdı. Medya Koridoru’ndan gazeteci Canan Kaya’nın internet üzerinden yaptığı canlı yayına da katılan Avukat Dulkadir, “Salih’in sırtında üç parmak izi var. Melek Çetinkaya’ya yakın mesafeden biber gazı sıkıldı” diye bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.