Şampiyon namağlup olimpiyatlara

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.09.2023 - 11:57, Güncelleme: 24.09.2023 - 11:57
 

Şampiyon namağlup olimpiyatlara

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde karşılaştığı Belçika'yı setlerde 3-0 mağlup ederek turnuvayı namağlup tamamladı.

haberimizvar.net- Filenin Sultanları, yedinci ve son maçında Belçika'yı setlerde 3-0 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika karşısında ilk seti 25-14 kazanırken ikinci sette 25-20 üstünlük sağladı. ÜST ÜSTE 22. GALİBİYET Filenin Sultanları üçüncü seti de 25-21 kazanarak üst üste 22. galibiyetini elde etmiş oldu. Elemelerde oynadığı 7 maçtan da galibiyetle ayrılan A Milli Takım, 6. maç olan Japonya karşılaşmasıyla birlikte olimpiyatlara gitmeyi garantilemişti.
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nde karşılaştığı Belçika'yı setlerde 3-0 mağlup ederek turnuvayı namağlup tamamladı.

haberimizvar.net- Filenin Sultanları, yedinci ve son maçında Belçika'yı setlerde 3-0 mağlup ederek namağlup serisini sürdürdü.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika karşısında ilk seti 25-14 kazanırken ikinci sette 25-20 üstünlük sağladı.

ÜST ÜSTE 22. GALİBİYET
Filenin Sultanları üçüncü seti de 25-21 kazanarak üst üste 22. galibiyetini elde etmiş oldu.

Elemelerde oynadığı 7 maçtan da galibiyetle ayrılan A Milli Takım, 6. maç olan Japonya karşılaşmasıyla birlikte olimpiyatlara gitmeyi garantilemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.