Sanat etkinliklerine 'korona' ertelemesi

YAŞAM 13.03.2020 - 13:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sanat etkinliklerine 'korona' ertelemesi

Tüm dünyada etkili olan, ülkemizi de tehdit eden 'koronavirüs' nedeniyle Antalya'daki birçok kültür-sanat etkinliği, nisan ayı sonuna kadar iptal edildi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı belediyelerinin yanı sıra, Antalya Devlet Opera ve Balesi, Antalya Devlet Tiyatrosu, Antalya Sanatçılar Derneği de salonların kültür-sanat etkinliklerine kapatılmasıyla ilgili kamuoyuna açıklama yaptı. Devlet Opera ve Balesi ile Devlet Tiyatrosu genel müdürlükleri tüm sanatsal etkinliklerin ertelendiğini duyurdu. Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), Antalya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'ndan, "14 Mart Cumartesi gününden itibaren opera-bale ve tiyatro eserlerimizin sahnelenmesi Nisan ayı sonuna kadar durdurulmuştur. Sağlıklı ve sanat dolu günlerde milletimizin hizmetinde olma dileğiyle" açıklaması yapıldı. Antalya DOB'un Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde son provası yapılan 'Kamelyalı Kadın' adlı yeni bale eserinin yarın akşam saat 20.00'de prömiyeri gerçekleşecekti. Antalya Devlet Tiyatrosu'nun da 'Windsor'un Şen Kadınları' adlı komedi oyunu sahnelenecekti. Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) yönetimi de üye sanatçı ve sanatseverlere "Derneğimiz, dünyayı sarsan konuya duyarsız kalmamak adına Mart ayı sonuna kadar kültür-sanat etkinliklerimizi durdurma kararı almıştır" duyurusunu yaptı.
Tüm dünyada etkili olan, ülkemizi de tehdit eden 'koronavirüs' nedeniyle Antalya'daki birçok kültür-sanat etkinliği, nisan ayı sonuna kadar iptal edildi.

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı belediyelerinin yanı sıra, Antalya Devlet Opera ve Balesi, Antalya Devlet Tiyatrosu, Antalya Sanatçılar Derneği de salonların kültür-sanat etkinliklerine kapatılmasıyla ilgili kamuoyuna açıklama yaptı.

Devlet Opera ve Balesi ile Devlet Tiyatrosu genel müdürlükleri tüm sanatsal etkinliklerin ertelendiğini duyurdu. Antalya Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), Antalya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'ndan, "14 Mart Cumartesi gününden itibaren opera-bale ve tiyatro eserlerimizin sahnelenmesi Nisan ayı sonuna kadar durdurulmuştur. Sağlıklı ve sanat dolu günlerde milletimizin hizmetinde olma dileğiyle" açıklaması yapıldı.

Antalya DOB'un Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde son provası yapılan 'Kamelyalı Kadın' adlı yeni bale eserinin yarın akşam saat 20.00'de prömiyeri gerçekleşecekti. Antalya Devlet Tiyatrosu'nun da 'Windsor'un Şen Kadınları' adlı komedi oyunu sahnelenecekti.

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) yönetimi de üye sanatçı ve sanatseverlere "Derneğimiz, dünyayı sarsan konuya duyarsız kalmamak adına Mart ayı sonuna kadar kültür-sanat etkinliklerimizi durdurma kararı almıştır" duyurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.