Sanatçı Onur Şener’in öldürülmesi Antalya’da protesto edildi

GÜNDEM 05.10.2022 - 13:15, Güncelleme: 05.10.2022 - 13:15
 

Sanatçı Onur Şener’in öldürülmesi Antalya’da protesto edildi

DİSK’e bağlı Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Şubesi, Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesini protesto etti.

haberimizvar.net- Ankara’da çalıştığı eğlence mekanında, müşterilerin istediği şarkıyı bilmediği ve söylemediği için uğradığı saldırıyla öldürülen Müzisyen Onur Şener, Attalos Meydanı’nda DİSK’e bağlı Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Merkez Şubesi tarafından basın açıklamasıyla protesto edildi. Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Merkez Şube Başkanı Hasan Kal açıklamasında ‘’Hayatın kör noktasında olan biz müzisyenler ne sosyal güvencesi, ne iş güvencesi, ne de can güvenliği olan bir meslek yapısıyız” diyerek, çalışma alanları olan sahnede ve sahneden indiklerinde ne kadar savunmasız olduklarının altını çizdi. Hasan Kal açıklamasının devamında “Daha önce de müzisyenlere karşı sonucu ölümle biten saldırılar çok defa yaşandı. Onur Şener de mesleğini iyi bir şekilde icra eden iyi bir müzisyendi; bulundukları konuma güvenerek sokağa çıkan güruh tarafından katledilinceye kadar…Söylediğimiz bütün şarkılarda, türkülerde senin emeğin, alın terin olacak kötülerin karanlığını şarkılar, türküler aydınlatacak” dedi. “Biz müzisyenler ne yapalım? Sıra hangimizde diyerek çelik yelek mi giyip işimize gidelim” diyerek tepki gösteren Kal, “Müzik bizlerin hayatı, bizler müzikle nefes alır, müzikle doyar, müzikle yaşarız ve baskılarla, hakaretlerle, tehditlerle bizim yaşamımızı elimizden almaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. Kal, “Bu davanın bire bir takipçisi olacağız” dedi.
DİSK’e bağlı Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Şubesi, Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesini protesto etti.

haberimizvar.net- Ankara’da çalıştığı eğlence mekanında, müşterilerin istediği şarkıyı bilmediği ve söylemediği için uğradığı saldırıyla öldürülen Müzisyen Onur Şener, Attalos Meydanı’nda DİSK’e bağlı Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Merkez Şubesi tarafından basın açıklamasıyla protesto edildi.

Dev Turizm-İş Sendikası Antalya Merkez Şube Başkanı Hasan Kal açıklamasında ‘’Hayatın kör noktasında olan biz müzisyenler ne sosyal güvencesi, ne iş güvencesi, ne de can güvenliği olan bir meslek yapısıyız” diyerek, çalışma alanları olan sahnede ve sahneden indiklerinde ne kadar savunmasız olduklarının altını çizdi. Hasan Kal açıklamasının devamında “Daha önce de müzisyenlere karşı sonucu ölümle biten saldırılar çok defa yaşandı. Onur Şener de mesleğini iyi bir şekilde icra eden iyi bir müzisyendi; bulundukları konuma güvenerek sokağa çıkan güruh tarafından katledilinceye kadar…Söylediğimiz bütün şarkılarda, türkülerde senin emeğin, alın terin olacak kötülerin karanlığını şarkılar, türküler aydınlatacak” dedi.

“Biz müzisyenler ne yapalım? Sıra hangimizde diyerek çelik yelek mi giyip işimize gidelim” diyerek tepki gösteren Kal, “Müzik bizlerin hayatı, bizler müzikle nefes alır, müzikle doyar, müzikle yaşarız ve baskılarla, hakaretlerle, tehditlerle bizim yaşamımızı elimizden almaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. Kal, “Bu davanın bire bir takipçisi olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.