“Sandıktan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak çıkacak”

SİYASET 23.05.2023 - 19:19, Güncelleme: 23.05.2023 - 19:19
 

“Sandıktan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak çıkacak”

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “28 Mayıs’ın kazananı milletimiz olacak. Sandıktan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak çıkacak” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2’nci turuna yönelik açıklamalarda bulundu. Adil, nitelikli ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için sayılı günler kaldığına işaret eden Başkan Karacan, ikinci turda sandıktan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olarak çıkacağını belirtti. “SIĞINACAK BAŞKA BİR ŞEYLERİ KALMADI” Millet İttifakı’nı terör örgütleriyle ilişkilendirenlerin asıl amaçlarının kendi koltuklarını ve geleceklerini garanti altına almak olduğunu ifade eden Başkan Karacan, “Bizim derdimiz vatanımız, bizim derdimiz her karışı bedel ödenerek alınan bu kutsal topraklar üzerinde yaşayan her bir vatandaşımız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız. Mevcut iktidarın ve yancılarının ülkeyi 21 yılın sonunda getirdiği nokta ortada. Tek amacı koltuklarını korumak olan bu zatlar ülkenin gerçeklerini örtmek için ortaya suni gündemler atmaktan, yalandan-dolandan hatta iftiralardan hiç çekinmemekte. Ekonomiyi, kiraları, deprem bölgesini, teröristlere verilen tavizleri, gizli anlaşmaları, suç örgütlerini, cemaatleri konuşmuyorlar. Varsa yoksa ‘6’lı Masa terör masası oldu’ iftirasının arkasına sığınıyorlar. Çünkü sığınacak başka bir şeyleri kalmadı. Artık ne yapsalar boş, ne yapsalar nafile, gidiyorlar. 28 Mayıs’ta 21 yıllık enkazı hep birlikte kaldıracağız” diye konuştu. “DERTLERİ MİLLİYETÇİLİK DEĞİL” Karacan, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı’nı desteklemesine yönelik kararını da değerlendirdi. Ortaya çıkan tablonun kendilerini şaşırtmadığının altını çizen Karacan, “Kürtlere PKK’lı olarak bakan zihniyet, açılım süreci üzerinden demediğini bırakmadığı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milliyetçiliği ayaklar altına aldığını düşündüğü Devlet Bahçeli’nin saflarında yer almayı tercih etti. Bunların dertleri milliyetçilik değil. Bunların dertleri kendilerini kurtarmak. Millet İttifakı ne PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı serbest bırakır ne terör örgütleri PKK ve FETÖ ile el sıkışır ne domuz bağcılarıyla işbirliği yapar ne çocuk istismarına göz yumar ne de Habur utancı yaşatır. 21 yıldır ‘Güçlü Türkiye’ ile başlayan vaatler dinledik. Ancak bu vaatler sadece Türkiye’yi yönetenleri ve etrafındaki dar bir zümreyi güçlendirdi. Türkiye ise her geçen gün gücünden güç kaybetti. Bizler Türkiye’ye bölgesinde ve dünyada hak ettiği saygınlığı yeniden kazandıracak, ülkemizi güvenilir, güçlü ve etkin bir uluslararası aktör konumuna yeniden getireceğiz. İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak milleti güçlendirmeye, Türkiye’yi güçlendirmeye talibiz. 28 Mayıs’ın kazananı milletimiz olacak” dedi.     
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “28 Mayıs’ın kazananı milletimiz olacak. Sandıktan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak çıkacak” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Afşin Karacan 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2’nci turuna yönelik açıklamalarda bulundu. Adil, nitelikli ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için sayılı günler kaldığına işaret eden Başkan Karacan, ikinci turda sandıktan Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olarak çıkacağını belirtti.

“SIĞINACAK BAŞKA BİR ŞEYLERİ KALMADI”

Millet İttifakı’nı terör örgütleriyle ilişkilendirenlerin asıl amaçlarının kendi koltuklarını ve geleceklerini garanti altına almak olduğunu ifade eden Başkan Karacan, “Bizim derdimiz vatanımız, bizim derdimiz her karışı bedel ödenerek alınan bu kutsal topraklar üzerinde yaşayan her bir vatandaşımız ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız. Mevcut iktidarın ve yancılarının ülkeyi 21 yılın sonunda getirdiği nokta ortada. Tek amacı koltuklarını korumak olan bu zatlar ülkenin gerçeklerini örtmek için ortaya suni gündemler atmaktan, yalandan-dolandan hatta iftiralardan hiç çekinmemekte. Ekonomiyi, kiraları, deprem bölgesini, teröristlere verilen tavizleri, gizli anlaşmaları, suç örgütlerini, cemaatleri konuşmuyorlar. Varsa yoksa ‘6’lı Masa terör masası oldu’ iftirasının arkasına sığınıyorlar. Çünkü sığınacak başka bir şeyleri kalmadı. Artık ne yapsalar boş, ne yapsalar nafile, gidiyorlar. 28 Mayıs’ta 21 yıllık enkazı hep birlikte kaldıracağız” diye konuştu.

“DERTLERİ MİLLİYETÇİLİK DEĞİL”

Karacan, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın Cumhur İttifakı’nı desteklemesine yönelik kararını da değerlendirdi. Ortaya çıkan tablonun kendilerini şaşırtmadığının altını çizen Karacan, “Kürtlere PKK’lı olarak bakan zihniyet, açılım süreci üzerinden demediğini bırakmadığı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve milliyetçiliği ayaklar altına aldığını düşündüğü Devlet Bahçeli’nin saflarında yer almayı tercih etti. Bunların dertleri milliyetçilik değil. Bunların dertleri kendilerini kurtarmak. Millet İttifakı ne PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ı serbest bırakır ne terör örgütleri PKK ve FETÖ ile el sıkışır ne domuz bağcılarıyla işbirliği yapar ne çocuk istismarına göz yumar ne de Habur utancı yaşatır. 21 yıldır ‘Güçlü Türkiye’ ile başlayan vaatler dinledik. Ancak bu vaatler sadece Türkiye’yi yönetenleri ve etrafındaki dar bir zümreyi güçlendirdi. Türkiye ise her geçen gün gücünden güç kaybetti. Bizler Türkiye’ye bölgesinde ve dünyada hak ettiği saygınlığı yeniden kazandıracak, ülkemizi güvenilir, güçlü ve etkin bir uluslararası aktör konumuna yeniden getireceğiz. İYİ Parti ve Millet İttifakı olarak milleti güçlendirmeye, Türkiye’yi güçlendirmeye talibiz. 28 Mayıs’ın kazananı milletimiz olacak” dedi.  

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.