Sapporo Kar Festivali’nden görsel şölen

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.02.2024 - 11:45, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:45
 

Sapporo Kar Festivali’nden görsel şölen

Japonya'nın Hokkaido eyaletinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sapporo Kar Festivali’nin 74’üncüsü kentin simgelerinden Odori Park'ta başladı.

haberimizvar.net- Üç yılın ardından ilk kez hiçbir Covid-19 kısıtlaması olmadan ziyaretçilere kapılarını açan festivalde yerel halk ve sanatçılar tarafından yapılan 190 kar ve buz heykeli meraklıların beğenisine sunuldu. Her biri gerçeğini aratmayan heykeller katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Covid-19 pandemisi öncesinde her yıl 2 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik, 2021 ve 2022 yıllarında salgın nedeniyle sanal ortamda yapılmıştı. Festival geçen sene ise küçük ölçekli olarak gerçekleştirilmişti. Dün açılışı yapılan Sapporo Kar Festivali 11 Şubat’a kadar sürecek.
Japonya'nın Hokkaido eyaletinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sapporo Kar Festivali’nin 74’üncüsü kentin simgelerinden Odori Park'ta başladı.

haberimizvar.net- Üç yılın ardından ilk kez hiçbir Covid-19 kısıtlaması olmadan ziyaretçilere kapılarını açan festivalde yerel halk ve sanatçılar tarafından yapılan 190 kar ve buz heykeli meraklıların beğenisine sunuldu. Her biri gerçeğini aratmayan heykeller katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Covid-19 pandemisi öncesinde her yıl 2 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik, 2021 ve 2022 yıllarında salgın nedeniyle sanal ortamda yapılmıştı. Festival geçen sene ise küçük ölçekli olarak gerçekleştirilmişti.

Dün açılışı yapılan Sapporo Kar Festivali 11 Şubat’a kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.