Sarıgül isyan etti

GÜNDEM 31.07.2021 - 10:14, Güncelleme: 31.07.2021 - 10:14
 

Sarıgül isyan etti

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manavgat’ta çok sayıda köyü haritadan silen orman yangınının geride bıraktığı ağır hasarı yerinde inceledi. Adımbaşı yanmış hayvan ölüleriyle karşılaşan Sarıgül, “Bu vicdansızlığı yapanlar derhal bulunmalıdır” dedi

haberimiz.net- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan orman yangını nedeniyle dün Genel Başkan Yardımcısı Cem Karadağ ve Özel Kalem Müdürü Elif Eskicioğlu’yla birlikte Antalya’ya geldi. TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, il yöneticileri ve ilçe başkanları tarafından havalimanında karşılanan Sarıgül, buradan yangının başladığı Manavgat’ın Kalemli Köyü’ne geçti. Üçüncü gününde büyük ölçüde kontrol altına alınmış olsa da yer yer devam eden yangında evlerini, ahırlarını ve evcil hayvanlarını kaybeden köylülere geçmiş olsun dileğinde bulunan TDP Lideri Sarıgül, adımbaşı rastladığı yanmış hayvan cesetleri karşısında isyan etti. BU ACININ TARİFİ YOK Kalemler Köyünde, büyük ve küçükbaş hayvanlarının neredeyse tamamını kaybeden, anne ve babasıyla alevlerin arasından güçlükle kurtulan Sercan Bayat’ın ağlayarak anlattıkları karşısında oldukça duygulanan Sarıgül, “Bunu yapanlar insan olamaz. Bu vicdansızlığın sorumluları muhakkak bulunmalı ve hakettiği şekilde cezalandırılmalıdır. Burada canlar gitmiş, mallar gitmiş, bu cennet coğrafya küle dönmüş. Yüreğimiz yanıyor. Yaralarımızı hep birlikte sarmalıyız. Zaman birlik olma zamanı. Mutlaka el birliğiyle buraları onarmamız gerekiyor. Asla ve asla bu topraklar böyle bırakılamaz. Bu bereketli toprakları inşallah vatan hainlerine inat olsun diye elbirliğiyle eski haline getireceğiz” diye konuştu.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Manavgat’ta çok sayıda köyü haritadan silen orman yangınının geride bıraktığı ağır hasarı yerinde inceledi. Adımbaşı yanmış hayvan ölüleriyle karşılaşan Sarıgül, “Bu vicdansızlığı yapanlar derhal bulunmalıdır” dedi

haberimiz.net- Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde geçtiğimiz Çarşamba günü başlayan orman yangını nedeniyle dün Genel Başkan Yardımcısı Cem Karadağ ve Özel Kalem Müdürü Elif Eskicioğlu’yla birlikte Antalya’ya geldi. TDP Antalya İl Başkanı Arman Karadağ, il yöneticileri ve ilçe başkanları tarafından havalimanında karşılanan Sarıgül, buradan yangının başladığı Manavgat’ın Kalemli Köyü’ne geçti. Üçüncü gününde büyük ölçüde kontrol altına alınmış olsa da yer yer devam eden yangında evlerini, ahırlarını ve evcil hayvanlarını kaybeden köylülere geçmiş olsun dileğinde bulunan TDP Lideri Sarıgül, adımbaşı rastladığı yanmış hayvan cesetleri karşısında isyan etti.

BU ACININ TARİFİ YOK
Kalemler Köyünde, büyük ve küçükbaş hayvanlarının neredeyse tamamını kaybeden, anne ve babasıyla alevlerin arasından güçlükle kurtulan Sercan Bayat’ın ağlayarak anlattıkları karşısında oldukça duygulanan Sarıgül, “Bunu yapanlar insan olamaz. Bu vicdansızlığın sorumluları muhakkak bulunmalı ve hakettiği şekilde cezalandırılmalıdır. Burada canlar gitmiş, mallar gitmiş, bu cennet coğrafya küle dönmüş. Yüreğimiz yanıyor. Yaralarımızı hep birlikte sarmalıyız. Zaman birlik olma zamanı. Mutlaka el birliğiyle buraları onarmamız gerekiyor. Asla ve asla bu topraklar böyle bırakılamaz. Bu bereketli toprakları inşallah vatan hainlerine inat olsun diye elbirliğiyle eski haline getireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.