Sarıoğlu DP Finike adayı

SİYASET 01.02.2024 - 09:47, Güncelleme: 01.02.2024 - 12:04
 

Sarıoğlu DP Finike adayı

Demokrat Parti'nin (DP) Finike Belediye Başkan Adayı Kaan Osman Sarıoğlu oldu. Sarıoğlu, AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmış, Cumhur İttifakı'nda yapılan anlaşmayla Finike belediye başkan adaylığı MHP'ye bırakılmıştı.

haberimizvar.net- AK Parti'den 2014-2019 yıllarında Finike Belediye Başkanı olarak görev yapan Kaan Osman Sarıoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'nin(DP)Finike Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak. Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti'den Finike belediye başkan aday adayı olarak başvuru yapmış ancak Cumhur İttifakı'nda yapılan anlaşmaya göre Finike belediye başkan adaylığı MHP'ye bırakılmış, MHP'de Finike'de Cenk Şimşek'i Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı. Ak Parti'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçen ve Finike Belediye Başkan Adayı olan Kaan Osman Sarıoğlu, Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ile bir araya geldi. Mahmut Çil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Finike'nin 2014-2019 döneminde olduğu gibi dolu dolu hizmetlerle geçecek bir dönem için çıktığımız bu kutlu yürüyüşe Belediye Başkan Adayımız Osman Sarıoğlu ile hayırlara vesile olsun" ifadelerine yer verdi.
Demokrat Parti'nin (DP) Finike Belediye Başkan Adayı Kaan Osman Sarıoğlu oldu. Sarıoğlu, AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yapmış, Cumhur İttifakı'nda yapılan anlaşmayla Finike belediye başkan adaylığı MHP'ye bırakılmıştı.

haberimizvar.net- AK Parti'den 2014-2019 yıllarında Finike Belediye Başkanı olarak görev yapan Kaan Osman Sarıoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti'nin(DP)Finike Belediye Başkan Adayı olarak yarışacak. Kaan Osman Sarıoğlu, AK Parti'den Finike belediye başkan aday adayı olarak başvuru yapmış ancak Cumhur İttifakı'nda yapılan anlaşmaya göre Finike belediye başkan adaylığı MHP'ye bırakılmış, MHP'de Finike'de Cenk Şimşek'i Belediye Başkan Adayı olarak açıklamıştı.

Ak Parti'den istifa ederek Demokrat Parti'ye geçen ve Finike Belediye Başkan Adayı olan Kaan Osman Sarıoğlu, Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Mahmut Çil ile bir araya geldi. Mahmut Çil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Finike'nin 2014-2019 döneminde olduğu gibi dolu dolu hizmetlerle geçecek bir dönem için çıktığımız bu kutlu yürüyüşe Belediye Başkan Adayımız Osman Sarıoğlu ile hayırlara vesile olsun" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
#DP
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.