Sarıoğlu’ndan aday adaylığı başvurusu

SİYASET 22.11.2023 - 14:13, Güncelleme: 22.11.2023 - 14:13
 

Sarıoğlu’ndan aday adaylığı başvurusu

Geçmiş dönem Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu, AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Geçmiş dönem Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu'nun aday adaylığı başvurusu, ilçe teşkilatında yoğun katılımla gerçekleşti. Sarıoğlu, yaptığı konuşmada, "5 sene geçirdik sizlerle birlikte görev yaptık, güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz dönem ittifakın MHP verilmesi vesilesiyle aday olmadık. Finikeli Hemşerilerim geçirdiğimiz 5 yılda hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Son dakikaya kadar aday olmayı düşünmüyordum yerel siyaseti düşünmüyordum ama hemşerilerimin bu dönem bir kere aday olmamı Finike'ye hizmet noktasında bu işin devamı hususunda baskı yaptılar. İstişareler yaptık. Bu vesileyle Finike'nin daha güzel hizmetler alması, daha güzel yerlere gelmesi, kaçırdığımız fırsatları tekrar elimize almak adına böyle bir adaylık başvuru için tekrar niyetlendik. Ben bu vesileyle bana güç veren hemşerilerime teşekkür ediyorum. Adaylık süreci inşallah hayırlı olur. Adaylığımız netleşince ayrıca hemşerilerimle toplantılar yapacağım. Finike'ye hayırlı olsun. Memleketimize hayırlı olsun" dedi.
Geçmiş dönem Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu, AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

haberimizvar.net- Geçmiş dönem Finike Belediye Başkanı Osman Sarıoğlu'nun aday adaylığı başvurusu, ilçe teşkilatında yoğun katılımla gerçekleşti.

Sarıoğlu, yaptığı konuşmada, "5 sene geçirdik sizlerle birlikte görev yaptık, güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Geçtiğimiz dönem ittifakın MHP verilmesi vesilesiyle aday olmadık. Finikeli Hemşerilerim geçirdiğimiz 5 yılda hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Son dakikaya kadar aday olmayı düşünmüyordum yerel siyaseti düşünmüyordum ama hemşerilerimin bu dönem bir kere aday olmamı Finike'ye hizmet noktasında bu işin devamı hususunda baskı yaptılar. İstişareler yaptık. Bu vesileyle Finike'nin daha güzel hizmetler alması, daha güzel yerlere gelmesi, kaçırdığımız fırsatları tekrar elimize almak adına böyle bir adaylık başvuru için tekrar niyetlendik. Ben bu vesileyle bana güç veren hemşerilerime teşekkür ediyorum. Adaylık süreci inşallah hayırlı olur. Adaylığımız netleşince ayrıca hemşerilerimle toplantılar yapacağım. Finike'ye hayırlı olsun. Memleketimize hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.