Savaş bölgesinde 2023 bayrak astı

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.10.2019 - 12:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Savaş bölgesinde 2023 bayrak astı

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, Barış Pınarı Harekatı’ndan en çok etkilenen bölge olan Urfa’nın Akçakale İlçesi’ne giderek, 2023 Türk Bayrağı dağıttı.

haberimizvar.net- Antalya’nın tanınmış siması, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, savaşın en sıcak bölgesi Akçakele İlçesi’ne gitti. Barış Pınarı Harekatı’nın en çok etkilendiği bölge olan Urfa’nın Akçakele İlçesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret eden Bahar, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. CANLI YAYINA KATILDI Akçakele Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı ile birlikte 2023 Türk Bayrağı’nı ilçenin dört bir yanına asan BAİB Başkanı Bahar, daha sonra ulusal bir televizyon kanalının canlı yayınlanan programına konuk oldu. SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI Başkan Bahar, sosyal medya hesaplarından Akçakele’de yaşadıklarını anlattı. Çok özel fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Bahar, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: “Hududumuzun bekçisi Akçakalemizi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcımız Sayın Şükrü Mısırlı ile birlikte 2023 adet şanlı bayrağımızla donatıyoruz.”                                                                                                
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, Barış Pınarı Harekatı’ndan en çok etkilenen bölge olan Urfa’nın Akçakale İlçesi’ne giderek, 2023 Türk Bayrağı dağıttı.

haberimizvar.net- Antalya’nın tanınmış siması, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar, savaşın en sıcak bölgesi Akçakele İlçesi’ne gitti. Barış Pınarı Harekatı’nın en çok etkilendiği bölge olan Urfa’nın Akçakele İlçesi’nde Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret eden Bahar, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

CANLI YAYINA KATILDI

Akçakele Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı ile birlikte 2023 Türk Bayrağı’nı ilçenin dört bir yanına asan BAİB Başkanı Bahar, daha sonra ulusal bir televizyon kanalının canlı yayınlanan programına konuk oldu.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Başkan Bahar, sosyal medya hesaplarından Akçakele’de yaşadıklarını anlattı. Çok özel fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Bahar, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: “Hududumuzun bekçisi Akçakalemizi Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcımız Sayın Şükrü Mısırlı ile birlikte 2023 adet şanlı bayrağımızla donatıyoruz.” 

 

                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.