Savaş mağduru çocuklara yardım

YAŞAM 16.08.2022 - 11:06, Güncelleme: 16.08.2022 - 11:06
 

Savaş mağduru çocuklara yardım

Uluslararası Lions Kulüp, savaştan kaçarak Antalya'ya sığınan 1.600 Ukraynalı çocuğun kıyafet ihtiyacını karşıladı.

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşı en çok çocukları vurdu. Savaş mağduru çocukların büyük oranda adresi Antalya oldu.  Sosyal projeler konusunda etkin sivil toplum örgütlerinin başında gelen Lions Kulüp, Ukraynalı çocukların yardım çığlığına sessiz kalmadı. Kendi aralarında 15 bin dolar yardım toplayan lionslar, bu para ile 1600 öksüz ve yetim Ukraynalı çocuğun temel kıyafet ihtiyacını karşıladı. HÜZÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI Ukraynalı çocuklar için temin edilen kıyafetler Falez Lions Kulübü öncülüğünde paketlendi.  Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra eşyalar konvoy eşliğinde Kemer'de ikamet eden çocuklara teslim edildi. Organizasyon hakkında bilgi veren Falez Lions Kulüp Başkanı Ömer Avcı, "Savaş mağduru çocuklara sessiz kalamazdık. Hibe ve burada kendi imkanlarımızla hazırladığımız eşyaları Ukraynalı öksüz ve yetim çocuklara teslim ettik. Yüzlerindeki hüzün kısa bir süreliğine de olsa yerini sevince bıraktı" dedi.  SAVAŞA KARŞI BARIŞ Eşyaların teslimi için Antalya'ya gelen Lions 2022-2023 Dönemi Genel Yönetmeni Yakup Özdanon da bu tip sosyal projelerin devam edeceğini söyledi. Lionsun genel olarak sağlık, engelliler, gençlik, uluslararası işbirliği ve çevre konularında topluma hizmet ettiğini belirten Özdanon, "Savaşa karşı barış diyoruz. Savaşın en büyük zararı çocuklara verdiğini biliyoruz. Bu nedenle ırk ve din gözetmeksizin savaş mağduru tüm çocukların yanındayız" şeklinde konuştu.   
Uluslararası Lions Kulüp, savaştan kaçarak Antalya'ya sığınan 1.600 Ukraynalı çocuğun kıyafet ihtiyacını karşıladı.

haberimizvar.net- Rusya-Ukrayna savaşı en çok çocukları vurdu. Savaş mağduru çocukların büyük oranda adresi Antalya oldu.  Sosyal projeler konusunda etkin sivil toplum örgütlerinin başında gelen Lions Kulüp, Ukraynalı çocukların yardım çığlığına sessiz kalmadı. Kendi aralarında 15 bin dolar yardım toplayan lionslar, bu para ile 1600 öksüz ve yetim Ukraynalı çocuğun temel kıyafet ihtiyacını karşıladı.

HÜZÜN YERİNİ SEVİNCE BIRAKTI

Ukraynalı çocuklar için temin edilen kıyafetler Falez Lions Kulübü öncülüğünde paketlendi.  Tüm hazırlıklar tamamlandıktan sonra eşyalar konvoy eşliğinde Kemer'de ikamet eden çocuklara teslim edildi. Organizasyon hakkında bilgi veren Falez Lions Kulüp Başkanı Ömer Avcı, "Savaş mağduru çocuklara sessiz kalamazdık. Hibe ve burada kendi imkanlarımızla hazırladığımız eşyaları Ukraynalı öksüz ve yetim çocuklara teslim ettik. Yüzlerindeki hüzün kısa bir süreliğine de olsa yerini sevince bıraktı" dedi.

 SAVAŞA KARŞI BARIŞ

Eşyaların teslimi için Antalya'ya gelen Lions 2022-2023 Dönemi Genel Yönetmeni Yakup Özdanon da bu tip sosyal projelerin devam edeceğini söyledi. Lionsun genel olarak sağlık, engelliler, gençlik, uluslararası işbirliği ve çevre konularında topluma hizmet ettiğini belirten Özdanon, "Savaşa karşı barış diyoruz. Savaşın en büyük zararı çocuklara verdiğini biliyoruz. Bu nedenle ırk ve din gözetmeksizin savaş mağduru tüm çocukların yanındayız" şeklinde konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.