Seçimden sonra ilk ZAM

EKONOMİ 29.05.2023 - 12:10, Güncelleme: 29.05.2023 - 12:10
 

Seçimden sonra ilk ZAM

Rötar yapan akaryakıt zammı bu gece geliyor. Dolarda yaşanan yükselişin ardından benzin fiyatlarına salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde zamlanıyor.

haberimizvar.net- Brent petrol uluslararası piyasalarda yatay seyrediyor ama ertelenen akaryakıt zamları dolardaki artışın ardından hayata geçiriliyor. Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatında 66 kuruşluk bir artış bekleniyor. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik öngörülmüyor. Böylece seçimden sonra zamlanan ilk ürün benzin oldu. SON ZAM 5 GÜN ÖNCE YAPILMIŞTI Son zam 23 Mayıs Salı günü yapılmıştı. 76 kuruşluk bu zamla birlikte benzinin litre fiyatı 20 lirayı aşmıştı. Yeni zamla birlikte benzin litre fiyatı 21 liranın üzerine çıkacak. GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI İşte İstanbul Anadolu Yakası'nda ve Avrupa Yakası'nda, Ankara'da ve İzmir'de güncel benzin ve motorin fiyatları: İSTANBUL  Benzin fiyatı: 20,58 TL Motorin fiyatı: 19,39 TL ANKARA: Benzin fiyatı: 20,94 TL Motorin fiyatı: 19,75 TL ANTALYA Benzin fiyatı: 20,93 TL Motorin fiyatı: 19,83 TL
Rötar yapan akaryakıt zammı bu gece geliyor. Dolarda yaşanan yükselişin ardından benzin fiyatlarına salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde zamlanıyor.

haberimizvar.net- Brent petrol uluslararası piyasalarda yatay seyrediyor ama ertelenen akaryakıt zamları dolardaki artışın ardından hayata geçiriliyor. Bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatında 66 kuruşluk bir artış bekleniyor. Motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik öngörülmüyor. Böylece seçimden sonra zamlanan ilk ürün benzin oldu.

SON ZAM 5 GÜN ÖNCE YAPILMIŞTI

Son zam 23 Mayıs Salı günü yapılmıştı. 76 kuruşluk bu zamla birlikte benzinin litre fiyatı 20 lirayı aşmıştı. Yeni zamla birlikte benzin litre fiyatı 21 liranın üzerine çıkacak.

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İşte İstanbul Anadolu Yakası'nda ve Avrupa Yakası'nda, Ankara'da ve İzmir'de güncel benzin ve motorin fiyatları:

İSTANBUL 

Benzin fiyatı: 20,58 TL
Motorin fiyatı: 19,39 TL

ANKARA:

Benzin fiyatı: 20,94 TL
Motorin fiyatı: 19,75 TL

ANTALYA

Benzin fiyatı: 20,93 TL

Motorin fiyatı: 19,83 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.