Seçimi beklemediler!

EKONOMİ 12.03.2024 - 10:06, Güncelleme: 12.03.2024 - 10:48
 

Seçimi beklemediler!

Kredi kartlarında yerel seçimlerden sonra yapılacağı düşünülen düzenleme devreye girdi. Bankalar nakit avansta taksit sayısını 12'den 3'e düşürdü, ihtiyaç kredisindeki faiz oranları da yükseltildi.

haberimizvar.net- Kredi kartlarında yerel seçim sonrası yapılması beklenen düzenleme devreye girdi. Bankalar seçimi beklemeden kredi kartlarında yaptıkları yeni düzenleme ile nakit avans sayısını 12'den 3'e düşürdüler. Yeni düzenleme göre bankalar kredi kartında nakit avans çekimini de kart limitinin yüzde 25'i ime sınırladılar. Kredi kartında yapılan yeni düzenleme ile ihtiyaç kredilerindeki faiz oranları da yükseltildi. Bankaların önemli bir bölümü, kredi kartlarında yapılan yeni düzenlemeleri mobil uygulamalarına yansıttılar. İhtiyaç kredileri için de mevcut faiz oranlarını yükselttiler.
Kredi kartlarında yerel seçimlerden sonra yapılacağı düşünülen düzenleme devreye girdi. Bankalar nakit avansta taksit sayısını 12'den 3'e düşürdü, ihtiyaç kredisindeki faiz oranları da yükseltildi.

haberimizvar.net- Kredi kartlarında yerel seçim sonrası yapılması beklenen düzenleme devreye girdi. Bankalar seçimi beklemeden kredi kartlarında yaptıkları yeni düzenleme ile nakit avans sayısını 12'den 3'e düşürdüler. Yeni düzenleme göre bankalar kredi kartında nakit avans çekimini de kart limitinin yüzde 25'i ime sınırladılar.

Kredi kartında yapılan yeni düzenleme ile ihtiyaç kredilerindeki faiz oranları da yükseltildi. Bankaların önemli bir bölümü, kredi kartlarında yapılan yeni düzenlemeleri mobil uygulamalarına yansıttılar. İhtiyaç kredileri için de mevcut faiz oranlarını yükselttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.