Seçimler ertelenemez! Gideceksiniz

SİYASET 14.02.2023 - 13:45, Güncelleme: 14.02.2023 - 13:45
 

Seçimler ertelenemez! Gideceksiniz

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, seçimlerin ertelenmesine yönelik söylemleler sert tepki gösterdi

 CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, seçimlerin ertelenmesine yönelik söylemleler sert tepki gösterdi, Şahin şunları söyledi: “Binlerce insanımızı kaybettiğimiz, yüreğimizi dağlayan deprem felaketinin yaralarını sarmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak canla başla çalışıyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza bir kez daha başsağlığı diliyorum. Geçmiş olsun Türkiyem... İnsan hayatını hiçe sayan, gözü dönmüş saray rejimi tarafından gündem nasıl değiştirilir diye merakla bekliyorduk. Merakımız erken giderildi. "Böyle bir günde siyaset yapılmasın" diyen iktidarın sözde sağduyu timsali Bülent Arınç üzerinden seçimlerin ertelenmesi tartışması devreye sokuldu. Arınç'ın açıklamasının, ortaya sunduğu argümanların elle tutulur tek bir yanı yok! Açıkça "sivil darbe" çağrısı yapıyor! Anayasayı hiçe sayıyor! Tüm bunların üstüne kendince sağduyu çağrısı yapıyor! Anayasadaki hüküm bellidir: Seçimler savaş koşulları dışında asla ertelenemez! Anayasayı askıya almaya kalkmak darbedir. Ve evet milletimiz can derdindedir, tam da bu yüzden sorumlulardan hesap sorma vaktidir. Memleketin size dayanacak mecali kalmadı! AKP'ye ayrılan sürenin sonuna gelinmiştir. Seçimler zamanında yapılacak ve saray rejimi tarihin tozlu raflarına gömülecek!"
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, seçimlerin ertelenmesine yönelik söylemleler sert tepki gösterdi

 CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, seçimlerin ertelenmesine yönelik söylemleler sert tepki gösterdi, Şahin şunları söyledi: “Binlerce insanımızı kaybettiğimiz, yüreğimizi dağlayan deprem felaketinin yaralarını sarmak için Cumhuriyet Halk Partisi olarak canla başla çalışıyoruz. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza bir kez daha başsağlığı diliyorum. Geçmiş olsun Türkiyem...

İnsan hayatını hiçe sayan, gözü dönmüş saray rejimi tarafından gündem nasıl değiştirilir diye merakla bekliyorduk. Merakımız erken giderildi.

"Böyle bir günde siyaset yapılmasın" diyen iktidarın sözde sağduyu timsali Bülent Arınç üzerinden seçimlerin ertelenmesi tartışması devreye sokuldu. Arınç'ın açıklamasının, ortaya sunduğu argümanların elle tutulur tek bir yanı yok! Açıkça "sivil darbe" çağrısı yapıyor! Anayasayı hiçe sayıyor! Tüm bunların üstüne kendince sağduyu çağrısı yapıyor!
Anayasadaki hüküm bellidir: Seçimler savaş koşulları dışında asla ertelenemez!
Anayasayı askıya almaya kalkmak darbedir. Ve evet milletimiz can derdindedir, tam da bu yüzden sorumlulardan hesap sorma vaktidir. Memleketin size dayanacak mecali kalmadı!
AKP'ye ayrılan sürenin sonuna gelinmiştir. Seçimler zamanında yapılacak ve saray rejimi tarihin tozlu raflarına gömülecek!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.