Seçtirdiği başkanı eleştiri yağmuruna tuttu!

SİYASET 13.02.2024 - 12:37, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:37
 

Seçtirdiği başkanı eleştiri yağmuruna tuttu!

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Yıllardır süregelen belediyecilik zihniyetinin özeti yaşanan sağanak yağışla bir kez daha ortaya çıkmıştır. İYİ Partili belediyelerde bu tabloyla karşılaşmayacaksınız” dedi.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın bileşeni olan İYİ Parti dün aday gösterip, seçtirdiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i bugün eleştiri yağmuruna tuttu. RANT BELEDİYECİLİĞİ SUÇLAMASI İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Antalya’da etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan olumsuzluklar üzerinden mevcut belediyeleri eleştirdi. Rant belediyeciliğinin gelmiş olduğu noktanın bir kez daha ortaya çıktığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Karacan, İYİ Partili belediyeler sayesinde bu tarz görüntülerin tarihin tozlu sayfaları arasına karışacağını söyledi.  MEVCUT BELEDİYELERE ELEŞTİRİ Yaşanan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Antalya’nın S.O.S verdiğini ifade eden Başkan Karacan, “Bir yağmur yağıyor şehri sel alıyor. Merkez ilçelerimizde yaşanan sıkıntı ortadadır. Her yağmur dönemi yolları su basıyor, evler sel sularına teslim oluyor. İnsanlar hem canıyla uğraşıyor hem de malları zarar görmesin derdine düşüyor. Bu tablolar, bugüne kadar süregelen belediye yönetimlerinin faturasını ortaya koymakta olup, bu faturaları vatandaş ödemek zorunda bırakılıyor. Oysa rant belediyeciliği değil de halk belediyeciliği yapılsaydı bugün bu tabloyla karşı karşıya kalmazdık” diye konuştu.  İYİ PARTİLİ BELEDİYELER SORUNLARI ÇÖZECEK Karacan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “31 Mart Yerel Seçimleri daha öncede belirttiğimiz üzere milat olacak. Kalkınma yerelden başlayacak. İYİ Partili belediyeler vatandaşımızın kronikleşmiş sorunlarını çözüme kavuşturacak. Belediyeler rant kapısı olmaktan kurtarılacak, hizmet kapısı haline gelecek. Kimsenin şüphesi olmasın, İYİ Partili belediyeler rant belediyeciliğine son verecek. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyorlar ve İYİ Parti olarak bizler de onlara hak ettiğini vermek için yerel seçimlerde tüm belediyelere talibiz.”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, “Yıllardır süregelen belediyecilik zihniyetinin özeti yaşanan sağanak yağışla bir kez daha ortaya çıkmıştır. İYİ Partili belediyelerde bu tabloyla karşılaşmayacaksınız” dedi.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Millet İttifakı’nın bileşeni olan İYİ Parti dün aday gösterip, seçtirdiği Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i bugün eleştiri yağmuruna tuttu.

RANT BELEDİYECİLİĞİ SUÇLAMASI
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Antalya’da etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan olumsuzluklar üzerinden mevcut belediyeleri eleştirdi. Rant belediyeciliğinin gelmiş olduğu noktanın bir kez daha ortaya çıktığını belirten İYİ Parti İl Başkanı Karacan, İYİ Partili belediyeler sayesinde bu tarz görüntülerin tarihin tozlu sayfaları arasına karışacağını söyledi. 

MEVCUT BELEDİYELERE ELEŞTİRİ
Yaşanan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Antalya’nın S.O.S verdiğini ifade eden Başkan Karacan, “Bir yağmur yağıyor şehri sel alıyor. Merkez ilçelerimizde yaşanan sıkıntı ortadadır. Her yağmur dönemi yolları su basıyor, evler sel sularına teslim oluyor. İnsanlar hem canıyla uğraşıyor hem de malları zarar görmesin derdine düşüyor. Bu tablolar, bugüne kadar süregelen belediye yönetimlerinin faturasını ortaya koymakta olup, bu faturaları vatandaş ödemek zorunda bırakılıyor. Oysa rant belediyeciliği değil de halk belediyeciliği yapılsaydı bugün bu tabloyla karşı karşıya kalmazdık” diye konuştu. 

İYİ PARTİLİ BELEDİYELER SORUNLARI ÇÖZECEK
Karacan açıklamalarını şöyle sürdürdü: “31 Mart Yerel Seçimleri daha öncede belirttiğimiz üzere milat olacak. Kalkınma yerelden başlayacak. İYİ Partili belediyeler vatandaşımızın kronikleşmiş sorunlarını çözüme kavuşturacak. Belediyeler rant kapısı olmaktan kurtarılacak, hizmet kapısı haline gelecek. Kimsenin şüphesi olmasın, İYİ Partili belediyeler rant belediyeciliğine son verecek. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyorlar ve İYİ Parti olarak bizler de onlara hak ettiğini vermek için yerel seçimlerde tüm belediyelere talibiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.