Sedat Peker Erdoğan videosunu erteledi

GÜNDEM 02.06.2021 - 16:08, Güncelleme: 02.06.2021 - 16:08
 

Sedat Peker Erdoğan videosunu erteledi

Sedat Peker bu Pazar yayınlayacağını açıkladığı ‘Erdoğan’la helalleşme’ videosunu ABD Başkanı Biden görüşmesinin yapılacağı 14 Haziran sonrasına ertelediğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bu Pazar günü yayınlayacağını söylediği ‘Recep Tayyip Erdoğan’la helalleşme’ videosunu ertelediğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Peker şunları söyledi: “Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar”. 14 HAZIRAN SONRASINA BIRAKTI “Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, Pammıkören’i ve Süslü Sülüman’ı kibrit kutusuna sokacağım.  Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok”.  
Sedat Peker bu Pazar yayınlayacağını açıkladığı ‘Erdoğan’la helalleşme’ videosunu ABD Başkanı Biden görüşmesinin yapılacağı 14 Haziran sonrasına ertelediğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bu Pazar günü yayınlayacağını söylediği ‘Recep Tayyip Erdoğan’la helalleşme’ videosunu ertelediğini duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Peker şunları söyledi: “Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar”.

14 HAZIRAN SONRASINA BIRAKTI

“Yani bana ajan diyorlar Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, Pammıkören’i ve Süslü Sülüman’ı kibrit kutusuna sokacağım.  Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.