Sedat Peker paylaşımına gözaltı

GÜNDEM 10.07.2021 - 23:24, Güncelleme: 10.07.2021 - 23:24
 

Sedat Peker paylaşımına gözaltı

Sedat Peker’in bir paylaşımını kendi sosyal medya hesabında paylaşan Giresunlu 16 yaşındaki bir gencin gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakıldığı iddia edildi.

  haberimizvar.net Ortaya attığı iddialarla gündem yaratan Sedat Peker’in paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir gencin gözaltına alındığı iddia edildi. Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen Basın Danışma Emre Olur, sosyal medyada yaptığı açıklamayla 16 yaşındaki bir gencin Sedat Peker’i paylaşması sonucu gözaltına alındığını iddia etti.   16 YAŞINDAKİ GENÇ GÖZALTINA ALINDI   Emre Olur şu ifadeleri kullandı: “Giresun’da 16 yaşında bir çocuğu Sedat Peker’i sosyal medyada paylaştığı için gözaltına alıp, sonrasında savcılıktan serbest bırakmışlar. Bu kadar hukuksuzluk olamaz! Hepimizi gözaltına alsanız, cezaevine atsanız bile bu sevgiyi kalplerden sökemeyeceksiniz! Sandıkta görüşeceğiz!”. 
Sedat Peker’in bir paylaşımını kendi sosyal medya hesabında paylaşan Giresunlu 16 yaşındaki bir gencin gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakıldığı iddia edildi.

 

haberimizvar.net

Ortaya attığı iddialarla gündem yaratan Sedat Peker’in paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir gencin gözaltına alındığı iddia edildi. Sedat Peker’e yakınlığı ile bilinen Basın Danışma Emre Olur, sosyal medyada yaptığı açıklamayla 16 yaşındaki bir gencin Sedat Peker’i paylaşması sonucu gözaltına alındığını iddia etti.

 

16 YAŞINDAKİ GENÇ GÖZALTINA ALINDI

 

Emre Olur şu ifadeleri kullandı: “Giresun’da 16 yaşında bir çocuğu Sedat Peker’i sosyal medyada paylaştığı için gözaltına alıp, sonrasında savcılıktan serbest bırakmışlar. Bu kadar hukuksuzluk olamaz! Hepimizi gözaltına alsanız, cezaevine atsanız bile bu sevgiyi kalplerden sökemeyeceksiniz! Sandıkta görüşeceğiz!”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.