'Sefalete teslim olmamak' için tek ses oldular

EKONOMİ 14.01.2023 - 23:05, Güncelleme: 14.01.2023 - 23:05
 

'Sefalete teslim olmamak' için tek ses oldular

Antalya'da KESK üyeleri memur ve emeklilere yapılan yüzde 30’luk zammı protesto etti, taleplerini dile getirdi.

haberimizvar.net- KESK Antalya Şubeler Platformu, Attolos Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, insanca yaşam talebini dile getirdi. Açıklamaya DİSK Emekli-Sen'in yanı sıra siyasi partiler de destek verdi. Basın açıklamasını KESK Dönem Sözcüsü Nurettin Sönmez okudu. TÜİK’in enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, “Bugün ülkedeki her beş kişiden biri açlık sınırı altında bir gelirle yaşamaya çalışmaktadır. Kamu emekçilerine ve emeklilerine yapılacak artışın açıklandığı 4 Ocak’tan bu yana, bir hafta geçmeden A’dan Z’ye her şeye fahiş oranlarda zamlar yapıldı” denildi. “Öncelikle yaşanan kayıpların bir nebze de olsa azaltılması için kamu emekçilerinin ve tüm emeklilerin maaşlarına en az asgari ücret artış oranı kadar zam yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerine ver yerilen açıklamada, ortak mücadele vurgusu yapıldı.
Antalya'da KESK üyeleri memur ve emeklilere yapılan yüzde 30’luk zammı protesto etti, taleplerini dile getirdi.

haberimizvar.net- KESK Antalya Şubeler Platformu, Attolos Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, insanca yaşam talebini dile getirdi. Açıklamaya DİSK Emekli-Sen'in yanı sıra siyasi partiler de destek verdi. Basın açıklamasını KESK Dönem Sözcüsü Nurettin Sönmez okudu. TÜİK’in enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığı ifade edilen açıklamada, “Bugün ülkedeki her beş kişiden biri açlık sınırı altında bir gelirle yaşamaya çalışmaktadır. Kamu emekçilerine ve emeklilerine yapılacak artışın açıklandığı 4 Ocak’tan bu yana, bir hafta geçmeden A’dan Z’ye her şeye fahiş oranlarda zamlar yapıldı” denildi.

“Öncelikle yaşanan kayıpların bir nebze de olsa azaltılması için kamu emekçilerinin ve tüm emeklilerin maaşlarına en az asgari ücret artış oranı kadar zam yapılmasını talep ediyoruz” ifadelerine ver yerilen açıklamada, ortak mücadele vurgusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.