Seferler 75 gün durduruldu

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2024 - 16:58, Güncelleme: 17.01.2024 - 16:58
 

Seferler 75 gün durduruldu

Antalya Büyükşehri Belediyesi yapılacak çalışmalar nedeniyle nostalji tramvayının 5 Nisan 2024 tarihine kadar hizmet veremeyeceğini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya'da nostaljik bir atmosfer sunan Nostalji Tramvay Hattı'nda, bakım ve onarım çalışmaları için start veriliyor. Antalya Büyükşehri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 21 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayacak olan çalışmalar kapsamında, Saat Kulesi-Cumhuriyet Meydanı-Selekler Kavşağı arasındaki bölgelerde, Cumhuriyet Caddesi önü Nostalji Tramvay yolu ve kaldırımlar arasındaki kot farkının düzeltilmesi planlanıyor. Ayrıca, Cumhuriyet Caddesi Selekler güzergahındaki güney yönde bulunan mevcut kaldırımlarda da yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalar nedeniyle, Nostalji Tramvay seferleri 75 gün boyunca durdurulacak. Geçici olarak hizmet veremeyecek olan Nostalji Tramvay, 05 Nisan 2024 tarihine kadar hizmet veremeyecek.
Antalya Büyükşehri Belediyesi yapılacak çalışmalar nedeniyle nostalji tramvayının 5 Nisan 2024 tarihine kadar hizmet veremeyeceğini duyurdu.

haberimizvar.net- Antalya'da nostaljik bir atmosfer sunan Nostalji Tramvay Hattı'nda, bakım ve onarım çalışmaları için start veriliyor. Antalya Büyükşehri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 21 Ocak 2024 tarihi itibariyle başlayacak olan çalışmalar kapsamında, Saat Kulesi-Cumhuriyet Meydanı-Selekler Kavşağı arasındaki bölgelerde, Cumhuriyet Caddesi önü Nostalji Tramvay yolu ve kaldırımlar arasındaki kot farkının düzeltilmesi planlanıyor.

Ayrıca, Cumhuriyet Caddesi Selekler güzergahındaki güney yönde bulunan mevcut kaldırımlarda da yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. Çalışmalar nedeniyle, Nostalji Tramvay seferleri 75 gün boyunca durdurulacak. Geçici olarak hizmet veremeyecek olan Nostalji Tramvay, 05 Nisan 2024 tarihine kadar hizmet veremeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.