Şehide son görev

GÜNDEM 26.05.2022 - 11:32, Güncelleme: 26.05.2022 - 11:32
 

Şehide son görev

Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Teğmen Abdülkadir Güler’in cenazesine katılan Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel ile Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi

haberimizvar.net- Pençe-Kilit Harekatı'nda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in cenaze namazı, ikindi vakti Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılındı. Şehit Güler'in babası Mesut Güler, annesi Berrin Güler, kız kardeşi Merve Güler ve yakınlarını cenazede protokol üyeleri ve yakınları teskin etmeye çalıştı. Aslen Şanlıurfalı olan şehidin yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı. Cenaze namazı sırasında şehit ablası olduğunu belirten bir kadın tabuta sarılarak, “Şehit ablasıyım kurban olurum size, 5 ana kuzusu" diye ağladı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milli Savunma, Dışişleri, İçişleri ve Aile ve Sosyal Politikalar bakanları ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda çelenk gönderildi.  Cenaze törenine katılan Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel ile Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar da, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi .
Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Teğmen Abdülkadir Güler’in cenazesine katılan Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel ile Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi

haberimizvar.net- Pençe-Kilit Harekatı'nda, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Abdulkadir Güler'in cenaze namazı, ikindi vakti Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılındı. Şehit Güler'in babası Mesut Güler, annesi Berrin Güler, kız kardeşi Merve Güler ve yakınlarını cenazede protokol üyeleri ve yakınları teskin etmeye çalıştı. Aslen Şanlıurfalı olan şehidin yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı. Cenaze namazı sırasında şehit ablası olduğunu belirten bir kadın tabuta sarılarak, “Şehit ablasıyım kurban olurum size, 5 ana kuzusu" diye ağladı.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milli Savunma, Dışişleri, İçişleri ve Aile ve Sosyal Politikalar bakanları ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda çelenk gönderildi.  Cenaze törenine katılan Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel ile Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar da, "Milletimizin başı sağ olsun" dedi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.