Şehir eşkıyası ilçe başkanı

ASAYİŞ 06.08.2019 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şehir eşkıyası ilçe başkanı

Gazeteci İdris Özyol’a 15 Mayıs’ta yapılan saldırının azmettiricisi olan ve kendisinden hesap sorulmayan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, şimdi de iki adamıyla birlikte Konyaaltı’nda bir genci darp etti

haberimizvar.net Gazeteci İdris Özyol’a 3 kişi tarafından yapılan saldırının azmettiricisi olan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, bu sefer de Konyaaltı’nda 19 yaşındaki H. A. K.’yi darp etti. Dün (Pazartesi) saat 13.30 sularında Konyaaltı Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki Öğretmenevleri Caddesi’nde elektrikli bisikletiyle kaldırımda giderken Yörükler Yapı Market’ten çıkan Talu Bilgili’nin kendisine “Kaldırım lan burası a… k…” diye küfür edip iki yumruk attığını söyleyen H. A. K., Fatih Karakolu’na giderek suç duyurusunda bulundu. 3 KİŞİ BİR GENCİ DARP ETTİLER Talu Bilgili’nin kendisine yumruk atmasından sonra marketin önünde bulunan 07 AGN 054 plakalı siyah renkli araçtan çıkan ikinci bir şahsın da sol gözüne ve çenesine yumruk attığını belirten 19 yaşındaki genç, “Bu yumruklardan sonra elektrikli bisikletten düştüm. Yerdeyken Talu Bilgili ve diğer şahıs bana tekme atmaya başladılar. Araçtan üçüncü bir şahıs indi, fakat bu şahsın bana vurup vurmadığını hatırlamıyorum. Yörükler Market’in sahibi araya girerek saldırganları uzaklaştırdı” şeklinde ifade verdi. YAPTIKLARI CEZASIZ KALIYOR MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Bilgili’nin şoförünün de içinde yer aldığı 3 kişi 15 Mayıs’ta gazete çıkışında İdris Özyol’a saldırmış ve darp ettikten sonra 300 metre uzaklıktaki ilçe binasına gitmişlerdi. Bilgili’nin azmettirdiği saldırganlar yakalandıktan 3 saat sonra salındı ve henüz bir dava açılmadı. Saldırganlar tespit edildiği halde savcılık soruşturması halen sürerken, meydanı boş bulan Talu Bilgili bu kez bizzat kendisi sokakta bir genci darp etti.
Gazeteci İdris Özyol’a 15 Mayıs’ta yapılan saldırının azmettiricisi olan ve kendisinden hesap sorulmayan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, şimdi de iki adamıyla birlikte Konyaaltı’nda bir genci darp etti

haberimizvar.net Gazeteci İdris Özyol’a 3 kişi tarafından yapılan saldırının azmettiricisi olan MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, bu sefer de Konyaaltı’nda 19 yaşındaki H. A. K.’yi darp etti. Dün (Pazartesi) saat 13.30 sularında Konyaaltı Öğretmenevleri Mahallesi’ndeki Öğretmenevleri Caddesi’nde elektrikli bisikletiyle kaldırımda giderken Yörükler Yapı Market’ten çıkan Talu Bilgili’nin kendisine “Kaldırım lan burası a… k…” diye küfür edip iki yumruk attığını söyleyen H. A. K., Fatih Karakolu’na giderek suç duyurusunda bulundu.

3 KİŞİ BİR GENCİ DARP ETTİLER

Talu Bilgili’nin kendisine yumruk atmasından sonra marketin önünde bulunan 07 AGN 054 plakalı siyah renkli araçtan çıkan ikinci bir şahsın da sol gözüne ve çenesine yumruk attığını belirten 19 yaşındaki genç, “Bu yumruklardan sonra elektrikli bisikletten düştüm. Yerdeyken Talu Bilgili ve diğer şahıs bana tekme atmaya başladılar. Araçtan üçüncü bir şahıs indi, fakat bu şahsın bana vurup vurmadığını hatırlamıyorum. Yörükler Market’in sahibi araya girerek saldırganları uzaklaştırdı” şeklinde ifade verdi.

YAPTIKLARI CEZASIZ KALIYOR

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Bilgili’nin şoförünün de içinde yer aldığı 3 kişi 15 Mayıs’ta gazete çıkışında İdris Özyol’a saldırmış ve darp ettikten sonra 300 metre uzaklıktaki ilçe binasına gitmişlerdi. Bilgili’nin azmettirdiği saldırganlar yakalandıktan 3 saat sonra salındı ve henüz bir dava açılmadı. Saldırganlar tespit edildiği halde savcılık soruşturması halen sürerken, meydanı boş bulan Talu Bilgili bu kez bizzat kendisi sokakta bir genci darp etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.