Şehit babası toprağa verildi

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2024 - 16:49, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:49
 

Şehit babası toprağa verildi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Gazipaşalı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.

haberimizvar.net- Gazipaşalı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür, Batman’ın Kozluk ve Sason ilçeleri arasında kalan Tumok bölgesinde arama tarama faaliyetleri yapan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2010 yılında şehit düştü. Gür’ün 87 yaşındaki Alzheimer hastası babası Ahmet Gür, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şehit babası Ahmet Gür, bugün öğle namazını müteakip, çok sayıda vatandaşın katılımı ile Korubaşı Mahallesi’nde bulunan Canavarcık Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Gazipaşalı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür’ün babası Ahmet Gür, sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.

haberimizvar.net- Gazipaşalı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Süleyman Gür, Batman’ın Kozluk ve Sason ilçeleri arasında kalan Tumok bölgesinde arama tarama faaliyetleri yapan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada 2010 yılında şehit düştü.

Gür’ün 87 yaşındaki Alzheimer hastası babası Ahmet Gür, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şehit babası Ahmet Gür, bugün öğle namazını müteakip, çok sayıda vatandaşın katılımı ile Korubaşı Mahallesi’nde bulunan Canavarcık Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.