Şehrin göbeğinde ağaç katliamı

YEREL 16.03.2021 - 18:56, Güncelleme: 16.03.2021 - 19:10
 

Şehrin göbeğinde ağaç katliamı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin genişletme adı altında Ermenek Mezarlığı’nda 40’tan fazla andız ağacını kesmesi tepki çekti.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçe sınırlarındaki Ermenek Mezarlığı’nda genişletme çalışması başlattı. Belediye ekipleri genişletme çalışmaları kapsamında mezarlıkta bulunan 40’tan fazla andız ağacını kesti. Büyükşehir tarafından yapılan ağaç katliamı başta çevreciler olmak üzere kamu tarafından tepki gördü. YEŞİLİ KORUMAMIZ GEREKİRKEN… Yeşile, doğaya önem verilmesi gerekirken Büyükşehir tarafından ağaçların kesilmesine tepki gösteren çevreciler, “Kent merkezinde yeşil alan olarak tanımlanacak çok az yer kaldı. Burası mezarlık, daha çok insanı gömmek için mi ağaçlar kesiliyor. Bunu anlamıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bu ağaçların kaç yılda yetiştiğini bilmiyor mu? Yazık, gerçekten çok yazık”  diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin genişletme adı altında Ermenek Mezarlığı’nda 40’tan fazla andız ağacını kesmesi tepki çekti.

haberimizvar.net

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçe sınırlarındaki Ermenek Mezarlığı’nda genişletme çalışması başlattı. Belediye ekipleri genişletme çalışmaları kapsamında mezarlıkta bulunan 40’tan fazla andız ağacını kesti. Büyükşehir tarafından yapılan ağaç katliamı başta çevreciler olmak üzere kamu tarafından tepki gördü.

YEŞİLİ KORUMAMIZ GEREKİRKEN…

Yeşile, doğaya önem verilmesi gerekirken Büyükşehir tarafından ağaçların kesilmesine tepki gösteren çevreciler, “Kent merkezinde yeşil alan olarak tanımlanacak çok az yer kaldı. Burası mezarlık, daha çok insanı gömmek için mi ağaçlar kesiliyor. Bunu anlamıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bu ağaçların kaç yılda yetiştiğini bilmiyor mu? Yazık, gerçekten çok yazık”  diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.